Sajam cvijeća 2018 960x150
NAJTJEČAJ KTC-a: Najkreativniji vrtićanci

Najkreativniji vrtićanci iz Lipika

20.04.2017. 11:06 | 2837 pregleda | Lifestyle

Djeca i odgojiteljice Dječjeg vrtića "Kokcica" Lipik pobjednici su natječaja KTC-a "Najkreativniji vrtićanci" u kojem je sudjelovalo 66 vrtića iz 25 gradova, a zadatak je bio od recikliranih materijala napraviti kreativne radove na temu proljeća, buđenja novog života i uskršnjih blagdana.

Piše:
Marko Barčan

Sredinom veljače bio je raspisan natječaj "Najkreativniji vrtićanci", a pred članovima komisije koju su činili izvršni direktori KTC-a nije bio nimalo lagan zadatak izabrati u mnoštvu kreativnih i lijepih radova koji je najbolji, a glavna nagrada koju je osvojio Dječji vrtić "Kockica" je KTC-ov poklon bon u vrijednosti 3.000 kuna.

- Ponosni smo jer znamo značenje riječi - reciklirati, što se sve može i kako se reciklira, rekla nam je ravnateljica vrtića Tatjana Benković te kako su u izradi rada sudjelovale odgojiteljice Anamarija Kuhar, Aleksandra Haramija, Ivanka Dolić, Aleksandra Skalak i Tanja Lneniček.
Svečano je bilo i na proglašenju pobjednika kad su se posebno razvesella djeca jer ih je posjetila maskota Sova s kojom su pjevali i plesali, a koja im je obznanila ovu sretnu vijest i uručila poklon bon.