Mirisi Bozica generalni 2018
ALBUM "MOJ SVIJET"

Album prvijenac kantautora Mateja Plavčeka

12.11.2017. 11:14 | 1222 pregleda | Lifestyle

Od nedavno je u prodaji dugoočekivani album prvijenac Mateja Plavčeka. CD izdanje diskografske kuće „Friš Records“, „Moj svijet“ kantautora koji je sam gradio svoj glazbeni put, može se pronaći na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa. Kako nam je Matej rekao, riječ je o vrhuncu njegove dosadašnje karijere, a nagrade na mnogim festivalima zabavne glazbe, ali i top ljestvice hrvatskih radija, dokaz su da ovog mladog kantautora jednako cijeni struka i slušateljstvo.

Piše:
Matija Kulhavi

Prvi studijski album Mateja Plavčeka donosi nam njegove dosadašnje singlove Moj svijet“, „Poljubi me“, „Raznesi srce pjesmom“ i „Živim da te volim, ali i tri nove pjesme. Matej je kantautor na sveukupno pet pjesama na albumu, dok aranžmane za njih rade Kristijan Brodar, Jure Skeledžija, Igor Jug, Zoran Špoljarić i Božidar Putrić. Jednu tamburašku baladu potpisuje Domagoj Dalić, a jednu glazbeni dvojac Giovanni Jakovac i Dalibor Herceg.

Za likovno oblikovanje ovog luksuznog izdanja pobrinula se agencija M-Print, a uz fotografije Ane Lapaš stvoren je vizualno atraktivan materijal koji zrači vedrinom i jednostavnošću.

Matej, rodom iz Pakraca, a inače student Učiteljskog fakulteta u Rijeci, svoju glazbenu priču počeo je pisati prije 7 godina i u tom razdoblju je osvojio brojne nagrade za najbolje interpretacije, ali i simpatije velikog broja ljudi zahvaljujući svojem talentu te predanom radu i ljubavi prema glazbi.

Album prvijenac „Moj svijet“ može se kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 83,13 kn ili na Facebook stranici „Friš Records“ po cijeni od 50 kn.