Medianno
LISTA BROJ 2. - HSS, nositelj Vinko STRGANAC

Fantastično otkriće u Lipiku!

19.05.2017. 11:40 | 3502 pregleda | PROMO

Poštovani sugrađani,

nisam se planirao ponovno javljati putem ovoga portala kada se radi o tekućoj predizbornoj kampanji, ali saznanja i događaji koji su mi se dogodili zadnjih nekoliko dana nisu mi jednostavno dali mira i odlučio sam Vam se ponovno obratiti.

Prije nekoliko dana sa oglasne ploče u Poljani su nam bačena i poderana dva plakata. Pitam se koji su to domoljubi, koji su to demokrati koji u slobodnoj i demokratskoj zemlji za koju se predstavljamo skidaju plakate jedne od najstarijih hrvatskih stranaka čiji su osnivači dali svoje živote za samostalnu Hrvatsku? To više izgleda na diktaturu nego na demokraciju. Da li je to čin nekog neodgovornog pojedinca ili je organizirano? Ne bih rekao da je to čine nekoga neodgovornoga pojedinca jer se u zadnjih nekoliko dana to dogodilo na više mjesta.

Nadalje se pitam, a pitam i Vas do kada ćete nasjedati na podmetnute i paralelne liste koje vladajućima osiguravaju većinu u gradskom vijeću?

Pitam Vas da li vjerujete u slatkorječiva predizborna obećanja aktualne vlasti kada je riječ o investicijama u visini 950 milijuna kuna. Za provesti navedene investicije koristeći EU fondove Grad Lipik treba uložiti najmanje 190 milijuna kuna vlastitih sredstava. Uz sadašnji proračun za to nam treba najmanje 15 godina ako bi se svi gradski činovnici odrekli svoje plaće. Pitam Vas da li je to realno?

Pitam Vas da li je u redu da na birališta izlazi nešto manje od polovice ukupnih birača, a od njih polovica izabire vladajuće? Znači da 1000 ljudi u Lipiku ima u rukama sudbinu ostalih 5000 stanovnika .

Pitam Vas da li je u redu da se na dan izbora zavučete u svoje kuće i iz protesta ne izlazite na izbore, a onda 4 iduće godine ste nezadovoljni  vladajućima? Do kada ćete to dopuštati?

Dragi sugrađani, ostavljam Vam da sami razmislite i odgovorite na postavljena pitanja.

Ovim putem molim poštenog studenta,  radnika, seljaka, poduzetnika, branitelja, umirovljenika  da se trgne i u što većem broju izađe na izbore 21.05.2017. i svoj glas da listi broj 2 koja bez straha progovara o problemima našega društva i o rješenjima tih problema.

Vjera u Boga i seljačka sloga!