Medianno
DVA IVANA PREUZELA POSLOVANJE I PROSTOR KNJIŽARE MIK d.o.o.

Od 1. srpnja 2017. sve na jednom mjestu - FOTOimago!

24.07.2017. 07:17 | 3126 pregleda | PROMO

Zbog sve većeg obima posla i povećane potrebe za kvalitetnijim i adekvatnijim prostorom, dva Ivana, Jakovljević i Černi, odlučili su se na kupnju poslovnog prostora sada već bivše knjižare MIK d.o.o na adresi Hrvatskih velikana 4a.

Uz kupnju poslovnog prostora, Ivani su „kupili“ i nekadašnju knjižaru te preuzeli njeno dosadašnje kompletno poslovanje.

Piše:
Sezame.pr

„Samim korisnicima je najvažnije da to ne mijenja ništa u odnosu na dosadašnje poslovanje jer će FOTOimago, uz svoje dosadašnje djelatnosti, nastaviti i s djelatnostima nekadašnje knjižare“, ističe Ivan Jakovljević.

Njegov imenjak i partner Černi dodaje: „Štoviše, korisnicima će sada sve biti pojednostavljeno jer će od sada sve usluge moći naručiti i dobiti na jednom mjestu, pod jednim krovom“.

Drugim riječima, od sada u FOTOimago, na adresi Hrvatskih velikana 4a možete:

- kupiti i nabavljati uredski i školski pribor i sve artikle iz asortimana knjižare i papirnice,

- kupiti razglednice, čestitke, suvenire ili okvire za fotografije,

- koristiti fotografske usluge svih tehnika i namjena (fotografije za dokumente),

- izraditi svoje fotografije,

- naručiti video snimanja svih vrsta,

- koristiti usluge grafičke pripreme i dizajna za sve vrste tiskanih i digitalnih formata,

- naručiti digitalni tisak i doradu manjih naklada.

Uz Ivana i Ivana, u FOTOimagu ćete i dalje susretati poznata lica jer se ništa nije promijenilo niti po pitanju zaposlenika pa će vas i nadalje usluživati ljubazni i iskusni Ksenija i Sandro.

Studio FOTOimago osnovan je 2012. godine. „Ovo nam je drugo preseljenje od osnivanja tvrtke, a razlog je što smo uvijek željeli biti što dostupniji i bliži našim korisnicima, a i posla je bilo sve više. Ukazala se ova prilika koju nismo htjeli propustiti i vjerujem da smo sada mirni neko vrijeme, barem dok obim posla i povećanje potreba ne preraste i ovaj prostor“, kaže Jakovljević koji se upravo vratio iz Opatije gdje je snimao glazbeni spot za jednu od hrvatskih estradnih zvijezda.

Zahvaljujući ovom poslovnom potezu i preseljenju u veći i prostraniji prostor, korisnici će u FOTOImagu uskoro moći na puno lakši online način naručiti artikle iz asortimana ili neku od brojnih usluga.

„Osim što će biti brže i učinkovitije, online naručivanje će za korisnike biti povoljnije i jeftinije!!!“, naglašava Ivan, Černi Ivan.

 

Bez konkurencije, u gradu od sad postoji samo jedan…

…FOTOimago - sve na jednom mjestu!!!