delfin3
Grad Lipik_drugi banner
Toplice Lipik 960x150_nsl
TURISTIČKA ZAJEDNICA Grada Lipika

Poziv udrugama i pojedincima uoči manifestacije "Mirisi Božića u Lipiku"

10.11.2022. 09:12 | 862 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Lipička Turistička zajednica objavila je poziv svim organizatorima koji održavaju manifestacije na području Grada Lipika tijekom prosinca, odnosno za vrijeme Adventa da se jave u Turistički ured.

"Želimo objediniti događanja na jednom zajedničkom plakatu, koordinirati i pomoći u održavanju svih događanja povodom "Mirisi Božića u Lipiku". Za sada imamo upisano desetak događanja, što znači da su mnogi datumi već popunjeni te smo zadovoljni s dosadašnjim planiranjem najljepšeg mjeseca u godini.

Ukoliko Vaša udruga/ustanova organizira prigodno događanje koje će se odvijati tijekom prosinca molimo da dostavite opis programa s informacijama do 15. studenog; e-mailom na tz.lipik@gmail.com ili na telefon 034/421-600 kako bi program mogli uvrstiti u zajedničku manifestaciju koju ćemo promovirati na radiju, tisku i društvenim mrežama rekao je Hrvoje Kovačić iz Turističke zajednice Grada Lipika. 

Planirana događanja "Mirisa Božića" već sada možete pogledati na web stranici Turističke zajednice Grada Lipika. Popis će se nadopunjavati tako da bude pravovremeno ažuriran, a nakon roka se izrađuje zajednički plakat.

 
 

LIRA ispod članka