LIRA okomiti
delfin3
SUVERENISTI 2024
Uživajte u Blagdanskoj Čaroliji

Pregledajte i glasujte za najljepše lipičke božićne okućnice

04.01.2024. 10:06 | 1196 pregleda | Vijesti

Naši sugrađani sve više uređuju svoje okućnice tijekom božićnog razdoblja, stoga smo prije nekoliko godina započeli promovirati naše vrijedne i maštovite susjede. Inicirali smo nagradnu akciju koja omogućuje svima da pokažu ljepotu svojih okućnica, ali samo hrabri se odlučuju podijeliti svoje kreacije s online svijetom, ističe Hrvoje Kovačić, direktor Turističke zajednice Grada Lipika.

Piše:
Matija Kulhavi

I ove godine, 2023., Turistička zajednica Grada Lipika organizirala je nagradnu akciju s ciljem promocije i odabira najljepših božićno uređenih okućnica u Lipiku. Prijavilo se 9 obitelji s područja Marinog Sela, Poljane, Kukunjevca i Lipika. Ove godine su se prijavile i nove okućnice, a i dosadašnji maštoviti sudionici nastavljaju uljepšavati svoje domove, pridonoseći tako posebnom ozračju ove akcije.

Nagradna akcija sastoji se od prijave okućnice, obilaska radi pregleda i upoznavanja s vlasnicima te glasanja putem Facebooka i dodjele priznanja. Turistička zajednica Grada Lipika objavila je ALBUM božićno uređenih okućnica sa svim fotografijama te vas poziva da pregledate okućnice i sudjelujete u glasanju.

Glasanje (lajkanje fotografija) otvoreno je do ponedjeljka, 8. siječnja 2024. godine do 12 sati. Fotografije su poredane abecednim redoslijedom prema prijavljenim obiteljima. Ove godine se zbrajaju glasovi s Facebooka i glasovi žirija koji je već obišao okućnice.

Pozivamo vas da uživate u blagdanskom okruženju i glasujete za najljepše uređenu okućnicu prema vašem izboru.


Toplice Lipik_640x200_tekst