Delfin
LIPIK test
Bazeni Lipik
Radovi u Ulici hrvatske policije iz Domovinskog rata

Ulica od pakračke bolnice zatvorena za promet zbog radova proširenja sljedećih 90 dana

27.10.2015. 08:35 | 1658 pregleda | Vijesti

Radnici pakračke Nadcestarije odnosno poduzeća PZC d.o.o. Slavonski Brod započeli su jutros 27. listopada radove proširenja Ulice hrvatske policije iz Domovinskog rata u Pakracu koja je do završetka radova zatvorena za sav promet.

Piše:
Antun Ciglenečki

-Investicijom je predviđeno proširenje ove ulice na širinu od šest metara s izradom odvodnje oborinskih voda s prometnice, rekla nam je voditeljica Odsjeka za graditeljstvo i komunalne djelatnosti Grada Pakraca Marija Čar i dodala kako je planirani rok za završetak radova 90 dana, a ako vremenske prilike budu povoljne moguć je završetak i prije isteka roka. Investitor proširenja ulice u dužini 360 metara od kružnog toka kod bolnice prema raskrižju s Ulicom Andrije Hebranga je Grad Pakrac, a vrijednost investicije iznosi oko 800 tisuća kuna.

Na službenim internet stranicama Grada Pakraca postavljena je obavijest za građane u kojoj piše kako je zbog radova proširenja Ulice hrvatske policije iz Domovinskog rata pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Grada Pakraca Tomislav Petrač donio odluku o privremenoj zabrani prometovanja navedenom ulicom do dana kada budu ostvareni tehnički preduvjeti za prometovanje. Uz ovu odluku primjenjuje se i privremena zabrana prometa za teretne automobile i teretne automobile s priključnim vozilom u Vukovarskoj ulici u Pakracu. "Od zabrane prometa navedenih vozila izuzimaju se dostavna i ostala vozila vezana isključivo za potrebe stanovnika predmetne ulice, ali uz predočenje vjerodostojnog dokumenta službenoj osobi kao dokaza istog. Zabrana će biti na snazi do trenutka dok se ostvare tehnički preduvjeti prometovanja na predmetnoj prometnici.", stoji u obavijesti na gradskoj internet stranici Grada Pakraca.