Grad Lipik_drugi banner
LIPIK test
Radio Daruvar 2
Obilazak građevinskih radova

Grad Lipik brine o umirovljenicima i mladima te poboljšanju društvenog života

16.02.2018. 12:57 | 2517 pregleda | Vijesti

Gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana, zajedno s direktorom gradskog komunalnog poduzeća LIPKOM Marijanom Strgancem jučer je obišao radove na uređenju prostora (bivši laktofriz) u Kukunjevcu namijenjenog mladima i prostora Društvenog doma Brezine koji će biti namijenjen za umirovljenike.

Piše:
Hrvoje Gjulić

"U tijeku su radovi u Brezinama gdje se u podrumu Društvenog doma uređuje prostor koji će koristiti Matica umirovljenika Pakrac-Lipik, ogranak Brezine, dok se u Kukunjevcu, u prostoru gdje je nekad bio laktofriz, uređuje prostor za mlade", rekao nam je Marijan Strganac, direktor gradskog komunalnog poduzeća LIPKOM koje izvodi radove.

U Brezinama je već napravljen dio radova među kojima je uređenje prostora, postavljanje knauf ploča i bojanje zidova, a u tijeku je završno postavljanje električnih instalacija. Vrijednost do sada napravljenih radova je 14 500 kuna, a u sljedećoj fazi uredit će se prostor na ulasku u prostoriju te postaviti nova stolarija (vrata i dva prozora) čija se vrijednost procjenjuje na 6 500 kuna.

U Kukunjevcu se radi na ponovnom stavljanju u funkciju prostora gdje je nekoć bio laktofriz, a sada bi taj prostor trebao biti namijenjen za mladež iz Kukunjevca. Potrebno je napraviti radove krečenja te postavljanja električnih instalacija, nakon čega će u prostor biti postavljana peć za grijanje. Vrijednost radova se procjenjuje na oko 2 500 kuna.

Radove u Brezinama i Kukunjevcu financira Grad Lipik, a izvođenje radova obavlja gradsko komunalno poduzeće LIPKOM.


Uskrs3_2023
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/