Medianno
VATROGASNA ZAJEDNICA PODRUČJA PAKRAC – LIPIK

Natjecanje vatrogasnog podmlatka i mladeži u Dobrovcu

24.06.2018. 16:40 | 1028 pregleda | Vijesti

U organizaciji Vatrogasne zajednice područja Pakrac-Lipik, a uz domaćinstvo DVD-a Dobrovac danas je na nogometnom igralištu NK „Dobrovac“ održano natjecanje vatrogasnog podmlatka i mladeži u kojem je sudjelovalo oko 150 sudionika.

Piše:
Matija Kulhavi

Natjecanje je svečano otvoreno postrojavanjem mladih vatrogasaca te ih je tom prigodom pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Grada Lipika Mladen Dolić poželjevši im uspješne rezultate, a ujedno im je i zahvalio što su se odazvali vatrogasnom natjecanju koje se održava istovremeno s osmom po redu tradicionalnom manifestacijom u Dobrovcu - Ivanjski krijesovi. Uspješno natjecanje svim sudionicima poželjeli su i zapovjednik VZ Požeško-slavonske županije Josip Ugrin, predsjednik VZ područja Pakrac-Lipik Tomislav Stokić te Zdenko Poletto, predsjednik DVD-a Pakrac.

Na natjecanju se okupilo petnaest ekipa iz devet dobrovoljnih vatrogasnih društava prijavljenih u dvije dobne kategorije (od 6 do 12 godina i od 12 do 16 godina), a natjecali su se u sljedećim disciplinama - gađanje mete s pomoću brentače, savladavanju fizičkih prepreka i vatrogasnoj štafeti.

Rezultati:

POMLADAK- MUŠKI
1. Veliki Banovac
2. Pakrac
3. Badljevina 1
4. Badljevina 2
5. Poljana
6. Antunovac
7. Donja Obrijež

MLADEŽ- ŽENSKA
1. Donja Obrijež

MLADEŽ - MUŠKA
1. Veliki Banovac
2. Donja Obrijež
3. Gaj
4. Antunovac
5. Marino Selo
6. Pakrac
7. Filipovac

FOTOGALERIJA