banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
MJESNI ODBOR LIPIK

Održan sastanak Mjesnog odbora Lipik

19.10.2018. 11:38 | 1045 pregleda | Vijesti

U Maloj vijećnici, koja se nalazi unutar zgrade lipičke gradske uprave, 18. listopada je održana 11. sjednica aktualnog saziva Mjesnog odbora Lipik na kojoj su nazočni članovi raspravljali o svim planovima i projektima koji su odrađeni, kao i o onome što je preostalo do kraja tekuće godine.

Piše:
Matija Kulhavi

Predsjednik Mjesnog odbora Lipik Bore Tutić otvorio je sjednicu i pri tome pozdravio nazočne te utvrdio da je na sjednici prisutna potrebna većina članova MO Lipik za pravovaljano odlučivanje.

Dnevni red sjednice sastojao se od rezimea onoga što je dosad napravljeno i onoga što je preostalo za odraditi.

Tako je planirano da se do kraja godine postave mreže iza golova u Ulici Stjepana Radića, kao i postavljanje oglasne ploče u istoj toj ulici. Isto tako, predviđen je popravak šahte u Ulici Ruđera Boškovića te rušenje stabla vrbe u Ulici Ante Starčevića, nasuprot pekare (kod semafora). U Vukovarskoj ulici će biti postavljeni ležeći policajci, dok će se u Udinskoj ulici popuniti i obnoviti drvored magnolija. Na Trgu hrvatskih branitelja, ali i na južnom ulazu u grad (kod fontane staklenog konja) postavit će se video nadzor. Također je predviđen dovršetak uređenja parkirališta kod lipičkog gradskog groblja i uređenje mrtvačnice na samom groblju.