banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
Unutarstranački izbori

Izabrano novo vodstvo mladeži HDZ-a Lipik

09.11.2018. 10:40 | 1541 pregleda | Vijesti

U prostoru Multikulturalnog centra u Lipiku u srijedu 7. studenog održani su unutarstranački izbori lipičke mladeži Hrvatske demokratske zajednice na kojima je izabrano novo vodstvo za sljedeći dvogodišnji mandat.

Piše:
Matija Kulhavi

Za predsjednicu mladeži HDZ-a Lipik izabrana je Mihaela Špehar. U novi sastav gradskog odbora MHDZ-a izabrani su Anamarija Nikić, Viktorija Stepić, Mato Martinović, Alen Tutić, Valentina Paukovac, Ivan Žunčić, Mihaela Špehar, dok su za članove nadzornog odbora izabrani Đurđica Špehar, Dino Dolić i Tihomir Stakor.

Cilj nam je raditi s mladeži kako bi postigli da ona bude prepoznatljiva i da sudjeluje u svim stranačkim zbivanjima na području Grada Lipika, ali i Požeško-slavonske županije. Radit ćemo za dobrobit HDZ-a, a na koncu i svih nas samih. Ovim putem pozivam sve mlade koji su zainteresirani za rad u mladeži neka se slobodno jave na Facebook profil ili na broj mobitela 099/677-6224.“, rekla nam je predsjednica mladeži HDZ-a Grada Lipika Mihaela Špehar.

Sve prisutne pozdravili su predsjednik gradskog odbora HDZ-a te lipički gradonačelnik Vinko Kasana, kao i predsjednik lipičkog Gradskog vijeća Mladen Dolić, koji su ujedno dali punu podršku novom vodstvu mladeži.