Delfin
Delfin
Medianno
KANDIDATURE DO 7. LIPNJA

Izbor za najboljeg sportaša Lipika u 2018. godini

21.05.2019. 20:34 | 881 pregleda | Vijesti

Prema izboru Compasa šestu godinu zaredom provodi se izbor za najboljeg sportaša Grada Lipika, a nagrada će ove godine biti uručena prigodom održavanja Dana zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane koji se održava u sklopu tradicionalne manifestacije “Lipanj u Lipiku”.

Piše:
Matija Kulhavi

Prijedlozi za ovu nagradu mogu se dostaviti na e-mail adresu kontakt@compas.com.hr, poštom ili osobno uredništvu Compasa na adresi Staklanska ulica 2a, Lipik. Prijava treba sadržavati pismeno obrazloženje za sportaša s njegovim/njezinim sportskim uspjesima odnosno rezultatima u 2018. godini, a mogu je dostaviti klubovi i pojedinci, uz uvjet da kandidat mora biti ili stanovnik Lipika ili igrati za neki od lipičkih sportskih klubova. Kandidature se primaju do 7. lipnja, a u narednom broju Compasa objavit ćemo pobjednika/cu koju će odabrati Povjerenstvo koje će imenovati urednik lista i direktor LIRA-e.

Svečana dodjela nagrade za najboljeg sportaša Grada Lipika u 2018. održat će se u subotu 15. lipnja 2019. godine prigodom održavanja Dana zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane.

Podsjetimo, u prošlogodišnjem izboru za 2017. godinu najbolji sportaš Grada Lipika bio je Matija Šimunović, igrač nogometnog kluba Lipik 1925, dok je godinu prije njega titulu najboljeg sportaša za 2016. ponio svjetski prvak u ribolovu Andrej Žili, član ŠRD "Slavonac". Najbolji sportaš Grada Lipika u 2015. godini bio je Ivor Podunavac, tadašnji kapetan i jedan od najboljih nogometaša NK Lipik 1925, u 2014. tu je titulu ponijela streličarka Marija Marošević, članica SK "Kuna" Pakrac, a u 2013. najbolji sportaš bio je rukometaš i nogometaš Karlo Kligl, član NK Lipik 1925.