Upit2
Lipik banner
Kolinje
VATROGASNA ZAJEDNICA PAKRAC LIPIK

Natjecanje pomlatka i mladeži VZ Pakrac Lipik u Donjoj Obriježi

25.06.2019. 11:56 | 836 pregleda | Vijesti

Natjecanje vatrogasnog pomlatka i mladeži koje je u organizaciji VZ Pakrac Lipik na nogometnom terenu u D. Obriježi na Dan državnosti ugostio DVD Donja Obrijež, okupilo je 15 ekipa sa 150 natjecatelja.

Piše:
Tomislav Ević

Ekipe vatrogasnog pomlatka i mladeži iz Pakraca, Antunovca, Badljevine, D. Obriježi, V. Banovca, Poljane, Marinog Sela, Gaja i Filipovca odmjeravale su snage te pred okupljenim gledateljstvom i pod budnim okom sudaca prikazale svoju vještinu, brzinu i uvježbanost natječući se za titulu najbolje ekipe.

Poslije postrojavanja i pozdrava Domovini, mladim nadama vatrogastva na području VZ Pakrac Lipik obratila se gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević rekavši da joj je iznimno drago što ih vidi u tolikom broju te da se nada da će ostati u tom poslu i kad odrastu biti oslonac i na pomoć i ponos stanovništvu na području Pakraca i Lipika.

Mladeži i pomlatku obratio se i gradonačelnik Lipika Vinko Kasana pozdravima i čestitkama za Dan državnosti. Pohvalio je predan i volonterski rad voditelja vatrogasne mladeži te volju i angažman budućih mladih vatrogasaca kao i njihov izbor zanimanja koje je prvenstveno humano i okrenuto prema njihovim bližnjima i sugrađanima. Njihov budući rad, nada se, pružit će sredini u kojoj žive sigurnost, a na današnji predivan Dan državnosti poželio je sreću svim natjecateljima i da pobijedi najbolji.
Predsjednik VZ Pakrac Lipik Tomislav Stokić rekao je da iz onoga što se danas iz velikog broja okupljenih natjecatelja vidi je da vatrogastvo na području Pakraca i Lipika ima svijetlu budućnost, te da se nada da će velik broj danas okupljene mladeži današnju odoru zamijeniti onom najljepšom, odorom hrvatskog vatrogasca.

Puno sreće svim ekipama na današnjem natjecanju poželjeli su i Damir Colosetti, predsjednik savjeta vatrogasne mladeži VZ Pakrac Lipik, i domaćin današnjeg natjecanja Damir Nenadović, predsjednik DVD-a Donja Obrijež.

Iako je dan ranije grmljavinsko nevrijeme ispustilo velike količine kiše , današnji dan je sunčan, vedar i topao, kao stvoren za natjecanje na otvorenom. Rezultate natjecanja objavit ćemo po njegovom završetku na stranicama Compas-a.

FOTOGALERIJA: Natjecanje pomlatka i mladeži VZ Pakrac Lipik u Donjoj Obriježi 2019.

 

DODANO U 15:15 

REZULTATI NATJECANJA ZA VATROGASNI POMLADAK I MLADEŽ

ODRŽANOG 25.06.2019. GODINE U DONJOJ OBRIJEŽI

 

POMLADAK – MUŠKI

 1. VELIKI BANOVAC
 2. POLJANA
 3. DONJA OBRIJEŽ
 4. BADLJEVINA
 5. ANTUNOVAC
 6. PAKRAC
 7. PAKRAC (IZVAN KONKURENCIJE)

 MLADEŽ – ŽENE

           1 .  DONJA OBRIJEŽ

 MLADEŽ – MUŠKI

 1. GAJ
 2. DONJA OBRIJEŽ
 3. VELIKI BANOVAC
 4. MARINO SELO
 5. ANTUNOVAC
 6. PAKRAC
 7. FILIPOVAC