Senka
Senka
Radio Daruvar
NAREDNIH 7 DANA – PUTOPIS

„S Blaškom biciklom od Vukovara do Dubrovnika“

02.08.2019. 21:00 | 843 pregleda | Vijesti

Već smo najavili kako će naš sugrađanin Blaško Skender sudjelovati od 3. do 9. kolovoza na 1.050 kilometara dugom ultramaratonu od Vukovara do Dubrovnika. Ponosni smo što možemo najaviti da ćemo narednih sedam dana imati putopis pod nazivom: „S Blaškom biciklom od Vukovara do Dubrovnika“. 

Piše:
Sezame.pr

Naime, Blaško je prihvatio našu ideju da svakog dana, nakon odvezene etape, s našim čitateljima podijeli svoja dnevna zapažanja, utiske s pojedine etape, ali i emocije koje će ga pratiti na ovoj sedmodnevnoj avanturi. Također, svaku večer ćemo na našem portalu uz Blaškov dnevni osvrt objavljivati i fotografije koje će nam poslati. 

Pozivamo vas ovim putem i da se, preko našeg Facebook profila aktivno uključite u ovaj putopis i da svojim komentarima i porukama bodrite našeg sugrađanina na putu do Dubrovnika.

Ovaj putopis započinjemo već danas, dan prije početka ultramaratona Vukovar – Dubrovnik kojim će sudionici obilježiti godišnjicu Vojno - redarstvene akcije „Oluja“ te Dan hrvatskih branitelja i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

Blaško u 3 u jutro kreće put Slavonskog Broda i Vukovara, a start ultramaratona je sutra poslije 7 sati kod Memorijalnog groblja Ovčare. 

- Jedva čekam da sve napokon krene i normalno da osjećam veliko uzbuđenje. Fizički sam spreman i vjerujem da neće biti većih problema narednih sedam dana. I psihički sam spreman tako da mi je trenutno u stvari najveća frka da nešto ne zaboravim. Sve je u autu i jako se veselim sutrašnjem startu. Bez obzira kakvo vrijeme bilo, makar i padala kiša - ne stajemo tako da idemo po planu do kraja, poručio je vidno raspoloženi i motivirani Blaško.