Delfin
Valentinovo
Medianno
MO LIPIK

Redovni sastanak i razgovor sa stanarima Vukovarske

07.09.2019. 13:57 | 1337 pregleda | Vijesti

Mjesni odbor održao je u večernjim satima 5. rujna u maloj vijećnici u zgradi gradske uprave svoj redovni sastanak na kojem se govorilo o aktualnim ovogodišnjim temama i ciljevima koje imaju u planu ostvariti.

Piše:
Tomislav Ević

Koliko saznajemo od člana odbora Dalibora Viboha raspravljalo se o skorašnjem postavljanju takozvanih „ležećih policajaca“ tj. uspornika na kolnike u Vukovarskoj, Školskoj, Frankopanskoj i u ulici Hrvatske mladeži. Tema je također bio i nadolazeći Ajvarfest na kojem će Mjesni odbor Lipik također nastupiti.

Uoči sastanka Mjesni odbor Lipik sastao se sa stanarima Vukovarske ulice i porazgovarao s njima o potrebi uređenja okoliša i dječjeg igrališta. Stanari su istaknuli da je igralište potrebno obnoviti i popraviti radi dotrajalosti pogotovo tobogan i pješčanik koji bi se trebao moći zatvoriti tj. natkriti, postaviti stol s klupama kako bi mogli se mogli družiti dok su ondje s djecom, a željeli bi i da se postavi mala česma na kojoj bi se mogli osvježiti i recimo oprati djeci ruke. Također su željeli da se postavite informativne znakove koji bi vlasnike pasa upozoravali na njihovu obvezu kupljenja izmeta za svojim ljubimcima.