Delfin
LIPIK test
Bazeni Lipik

Toplice Lipik predstavile se na utakmici rukometne Lige prvaka

19.11.2019. 08:06 | 1165 pregleda | Vijesti

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju – Toplice Lipik, kao službeni sponzor Rukometnog kluba PPD Zagreb, predstavile su se 14.11. po prvi puta na utakmici VELUX EHF Champions league – rukometnoj ligi prvaka u kojoj su se u zagrebačkoj Areni sastali Zagreb i RK „Celje Pivovarna Laško“ (27:31).

Piše:
Sezame.pr

Središnje predstavljanje bila je nagradna igra koju su sponzorirale Toplice Lipik, a u kojoj je prvu nagradu - vikend za dvoje u Toplicama Lipik, osvojila Gabriela Krajcar iz Križa. Ona je u raspucavanju sedmeraca bila uspješnija od gospođe Zvjezdane, pripadnice navijačke skupine „Bijeli Lavovi“,  a nagradu joj je uručio gospodin Darko Kelemen, ravnatelj Toplica Lipik.

Posjetiteljima su na ulazu u dvoranu podijeljene promotivne brošure Toplica Lipik, a važan dio predstavljanja bile su i djevojčice i dječaci koji su na predstavljanju igrača izašli na parket zagrebačke Arene odjeveni u majice i kape Toplica Lipik. Tijekom cijele utakmice na LED banneru oko terena više puta se prikazivala i reklama Toplica.

- Ovo je od velike promotivne važnosti za Toplice Lipik jer smo se TV slikom predstavili ne samo Hrvatskoj nego i širem okruženju pa i svijetu. Izuzetno smo zadovoljni i u tom smjeru nastavit ćemo i dalje, rekao je Darko Kelemen, ravnatelj Toplica Lipik.

 

Podijeljene i nagradne ulaznice

Zahvaljujući nagradnoj igri na Facebook profilu Toplica Lipik, podijeljeno je 10-ak ulaznica pa je tako nekoliko naših sugrađana imalo prilike sudjelovati ovom rukometnom spektaklu.

Bila je ovo prva u nizu promotivnih aktivnosti koje će partnerski provoditi Toplice Lipik i RK PPD Zagreb, ne samo na utakmicama rukometne Lige prvaka, nego i na utakmicama regionalne SEHA Gazprom lige, te utakmica Prvenstva i Kupa Hrvatske. Podsjećamo, najbolji hrvatski rukometni klub i višestruki prvak Hrvatske, odabrao je Lipik kao oazu relaksacije, mira i opuštanja, ali i kao destinaciju za održavanje zimskih priprema pa će se tako ove zime rukometaši Zagreba u Lipiku pripremati u prvoj polovini siječnja 2020. godine.

 

U prosincu nova predstavljanja i nagrade

Iz Toplica Lipik vas pozivaju da pratite njihovu web stranicu i Facebook profil gdje će biti objavljeno kada će se u prosincu ponovno predstaviti na utakmici RK PPD Zagreb. Osim toga zainteresirani će kroz Facebook nagradne igre imati prilike osvojiti i ulaznice za naredne utakmice Zagreba.