Delfin
Delfin
Medianno

Trgovački centar KTC uveo novu pogodnost za svoje kupce – dostavu namirnica!

02.04.2020. 10:31 | 1099 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Trgovački centar KTC uveo je novu pogodnost za svoje kupce – dostavu namirnica! Kupujte iz udobnosti svoga doma, a njihovi će vam djelatnici naručeno dostaviti sljedeći radni dan nakon vaše narudžbe. U ovim posebnim okolnostima posebno će voditi računa o preporukama Stožera civilne zaštite, kako bi sve zajedno zaštitili u borbi protiv koronavirusa.

Narudžbe možete predati putem e-maila ili telefona. (KTC Pakrac - dostava robe je besplatna. Narudžbe se zaprimaju od ponedjeljka do subote od 8-17h na telefon 034/638-985; e-mail: pakrac-69@ktc.hr)

U Katalogu odaberite proizvode, a prilikom narudžbe koristite redne brojeve ili šifre proizvoda iz kataloga. Kod naručivanja potrebno je da ostavite vaše ime i prezime, adresu te kontakt telefon i broj kartice Kluba vjernosti ako ste član, kako bi vam dodijelili bodove.

Naknadno dodavanje bodova nije moguće, kao ni korištenje sakupljenih bodova.

Plaćanje ćete izvršiti kod preuzimanja narudžbe gotovinom. Minimalni iznos narudžbe je 200,00 kn.

Narudžbe preuzimaju od ponedjeljka do subote od 8 do 17 sati.

Područje dostave je područje grada, odnosno na maksimalnoj udaljenosti od 5 km od KTC supermarketa u kojem je preuzeta narudžba. Dostava je besplatna.

Dostava je dostupna u supermarketima: Bjelovar, Čakovec, Ivanec, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Kutina, Pakrac, Pitomača, Požega, Sisak, Slatina, Varaždin, Virovitica, Vrbovec, Zabok.

Web katalog se ažurira dnevno, no uslijed promjena cijena na tržištu može se dogoditi da neke cijene neće biti odmah korigirane. Sve fotografije proizvoda su simbolične, te ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu. Greške u ažuriranju Kataloga su moguće i ne obvezuju KTC na prodaju robe po objavljenim cijenama.

Popis lokacija s brojevima telefona i informacije o svim proizvodima potražite na linku https://www.ktc.hr/dostava/.