Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
DRŽAVNA ERGELA LIPIK

Vrata Ergele Lipik ponovo otvorena za javnost!

13.05.2020. 10:28 | 343 pregleda | Vijesti

Na internetskoj i facebook stranici Državne Ergele Lipik osvanula je obavijest o ponovnom otvaranju Ergele za javnost u okviru trećeg vala popuštanja COVID-19 preventivnih mjera na prostoru Republike Hrvatske.

Piše:
Tomislav Ević

 „U okviru popuštanja mjera zaštite tijekom pandemije koronavirusa, Državna ergela Đakovo i Lipik ponovno je otvorena za posjetitelje od ponedjeljka 11. svibnja 2020. godine. Posjeti će se odvijati  uz pridržavanje svih mjera fizičke udaljenosti i higijenskih standarda. Za organizirane turističke grupe gostiju (do 40 osoba) vrijedi obavezna prethodna najava termina i dogovor s turističkim odjelom Ergele Lipik.

(INFO: +385 34 421 880 / turizam@ergela-lipik.org)

Radujemo se novim susretima u Ergeli Lipik u ovo najljepše doba godine uz poštivanje svih mjera opreza kojih se svi zajedno moramo pridržavati.“

Kao što smo pisali prije dva tjedna prilikom razgovora s Damirom Jakšićem, upraviteljem Ergele Lipik, proljeće je kao i svake godine donijelo prinove na ergelu, a uz šestero ždrebadi o kojoj smo tada pisali očekivao se dolazak na svijet još njih četvero!

Ponovno otvaranje lipičke ergele mogućnost vam je za obiteljski posjet i jedinstvenu prilika razvedriti se pogledom na novi život u ova vremena straha i nesigurnosti, djeca će Vam sigurno biti zahvalna na tom iskustvu!