Delfin
Delfin
Medianno
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

Najava pojačanih mjera u prometu

23.05.2020. 08:42 | 519 pregleda | Vijesti

Nakon ponovnog otvaranja ugostiteljskih objekata u cijeloj Hrvatskoj koji su, nakon dvomjesečne zabrane rada uvedene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite s ciljem suzbijanja širenja virusa COVID-19 otvoreni 11. svibnja, u očekivanju pojačanih kršenja prometnih propisa djelatnici MUP-a s područja Policijske uprave požeško-slavonske drugi vikend u nizu najavljuju vikend akciju pojačanog nadzora nedozvoljenih ponašanja u prometu.

Piše:
Compas


„Policija i ovog vikenda nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti u prometu, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje, te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Isto tako ciljano će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.“ poručuju pučanstvu iz PU požeško-slavonske županije.