LIPIK test
LIPIK test
LIRA vodoravni
Prijateljstvo s Francuskom i francuskom kulturom

Francuske studentice i studenti na primanju kod gradonačelnika

23.04.2015. 09:35 | 1116 pregleda | Vijesti

Gradonačelnik Lipika Vinko Kasana primio je 23. travnja u gradskoj vijećnici u Lipiku studentice i studente visoke zdravstvene škole "IFSI" iz grada Saint-Quentin u francuskoj pokrajini Pikardiji koji su 14. travnja započeli dvotjedni boravak u Lipiku.

Piše:
Antun Ciglenečki

Studentice i studenti iz Francuske su na primanje kod gradonačelnika stigli u pratnji profesora Jean-Louis Gasdona i Carole Wack te Martine Terranova iz Udruge hrvatsko-francuskog prijateljstva Lipik, organizatora njihovog posjeta i boravka u Lipiku. Tom prilikom gradonačelnik Vinko Kasana poželio im je dobrodošlicu i ugodan nastavak boravka u našem kraju te ih upoznao s zanimljivostima Lipika i okolice uz prevođenje Martine Terranova. Nakon gradonačelnika goste iz Francuske Antun Haramija upoznao je o prijateljstvu između Grada Lipika i francuskog grada Coucy le Chateaua. 

Poslije primanja kod gradonačelnika tajnik Turističke zajednice Grada Lipika Hrvoje Kovačić poveo je studentice i studente u obilazak Državne ergele Lipik kako bi vidjeli simbol Lipika, lipicance.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/