TOPLICE LIPIK _vanjski
TOPLICE LIPIK _vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
Izbjeglički val

Migranti uhvaćeni u Španovici

31.10.2020. 09:23 | 3405 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

Nakon što smo prije petnaestak dana pisali o pojavi tzv. migranata na području Bjelanovca, jučer ujutro smo dobili informaciju kako su u naselju Španovica uočena petorica navodnih migranata. Naime, čitatelj nam je priopćio da su ulazili u policijsko vozilo u trenutku kad ih je vidio. Shodno tome, u vezi navedenog poslali smo upit Nikolini Janković, glasnogovornici PU požeško-slavonske.

Odgovor prenosimo u potpunosti.

"Poštovani,

vezano uz zaprimljeni upit obavještavamo Vas da su policijski službenici u petak 30. listopada  2020. u jutarnjim satima na području mjesta Španovica zatekli strane državljane (bez osobnih dokumenata) za koje se utvrdilo da nezakonito borave u RH. Navedene osobe su dovedene u službene prostorije Policijske postaje Pakrac radi daljnjeg postupanja  sukladno Zakonu o strancima."

Iz svega viđenog evidentno je kako pojava stranih državljana koji ne posjeduju osobne dokumente u dogledno vrijeme više i neće biti tako neuobičajena u našoj lipičko-pakračkoj mikroregiji. U ovom slučaju neslužbeno doznajemo da se radi o dvojici Iračana te po jednom državljaninu Egipta, Irana i Sirije.


Uskrs3_2023
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/