LIRA okomiti
LIPIK test
LIRA vodoravni
Dječji tjedan u Dječjem vrtiću Kockica

Vrtićarci iz Lipika učili sigurno ponašanje u prometu

07.05.2015. 13:30 | 1612 pregleda | Vijesti

U okviru dječjeg tjedna kojeg Dječji vrtić „Kockica“ provodi prvog punog tjedna tijekom svibnja 7. svibnja u prometnom poligonu vrtića u Lipiku kontakt-policajac za Grad Lipik Darko Demartini djeci je u praksi objasnio osnovna prometna pravila i kako se ponašati u prometu.

Piše:
Antun Ciglenečki

Ovom prilikom otvorili smo prometni poligon u dvorištu vrtića kako bi prema naputku Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH u okviru programa „Treći tjedan sigurnosti u prometu“ djeci pokazali kako se treba ponašati u prometu radi njihove sigurnosti.“, rekla je ravnateljica vrtića Tatjana Benković i dodala kako su radi toga da djeca ozbiljnije shvate prometna pravila uputili poziv za suradnju Policijskoj postaji Pakrac i kontakt-policajcu za područje Grada Lipika.

Danas su djeca odlično savladali osnovna prometna pravila, ponašanje na pješačkim prijelazima, što činiti kad je crveno svijetlo na semaforu, a što kad je zeleno. Sve upute su pozorno pratili i prihvatili s razumijevanjem. Veselim se nastavku suradnje između vrtića i policije sljedeći put kada će doći i više policajaca.“, rekao je kontakt-policajac Darko Demartini.

Ravnateljica Tatjana Benković i kontakt-policajac Demartini istaknuli su kako je dosadašnja suradnja PP Pakrac i Dječjeg vrtića „Kockica“ Lipik uvijek bila odlična.

Djecu iz vrtića dok uče kako se sigurno ponašati u prometu obišao je i gradonačelnik Lipika Vinko Kasana.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/