LIPIK test
delfin3
Medianno
HGK ŽUPANIJSKA KOMORA POŽEGA

Lipik Glas dobitnik respektabilnog priznanja „Zlatna kuna“

21.12.2020. 08:40 | 1456 pregleda | Gospodarstvo

Najuspješnije poslovanje u prošloj godini u Požeško-slavonskoj županiji imale su tvrtke Niskogradnja Jurčak d.o.o. Požega, Magma d.o.o. Požega i Lipik Glas d.o.o. Lipik. Na svečanosti organiziranoj u skladu s epidemiološkim mjerama u prostoru županijske komore Požega u petak, 18. prosinca uručena su im priznanja „Zlatna kuna“. Čestitke za postignute rezultate uputio im je i predsjednik Županijske komore Luka Balenović.

Piše:
Matija Kulhavi

Dobitnik “Zlatne kune” u kategoriji veliko trgovačko društvo je višestruko nagrađivana tvrtka Lipik Glas d.o.o sa sjedištem u Lipiku. Duga tradicija proizvodnje stakla u Lipiku s tvrtkom Lipik Glas podignuta je na najvišu razinu, a osnovna djelatnost je proizvodnja automobilskih stakala visokih performansi za nisko serijska i visokobudžetna vozila. Naravno, tu su i stakla za željezničku industriju te protuprovalna i neprobojna stakla. Lipik Glas dobitnik je Zlatne kune za 2016. i 2018. godinu u Požeško-slavonskoj županiji te su 2018. godine nominirani za "Zlatnu kunu" u kategoriji najuspješnijeg srednjeg trgovačkog društva na nacionalnoj razini. Nagradu je primio Dorian Knapić, direktor tvornice Lipik Glas, koji je ovom prigodom za Compas izjavio sljedeće.

- „Za svaku kompaniju velika je čast da bude nominirana za "Zlatnu kunu" na razini županije, a naravno veliko je zadovoljstvo kada "Zlatnu kunu" i dobijete.

Ove godine Lipik Glas je također nominiran za "Zlatnu kunu" među pet najboljih u kategoriji velikih tvrtki na razini Hrvatske, što je također veliko postignuće. 

Globalna pandemija Covid 19 imala je nažalost u ovoj godini osjetno negativan utjecaj na poslovanje naših kupaca što se posljedično reflektiralo i na naše poslovanje. Međutim, Lipik Glas ima dovoljno znanja i iskustava da iz ove situacije izađe još jači i spremniji za nove poslovne izazove u narednim godinama.

Zahvaljujem svim zaposlenicima Lipik Glasa koji su svojim odgovornim radom omogućili da dobijemo "Zlatnu kunu".  Ovo je njihova nagrada.

Svim zaposlenicima Lipik Glas, našim poslovnim partnerima i vašim čitateljima želim sretan Božić te zdravu i uspješnu Novu godinu.

 

Lipik Glas d.o.o.

 

Nagradu za najuspješniju tvrtku u 2019. godini u kategoriji malih trgovačkih društava pripala je poduzeću Niskogradnja Jurčak d.o.o. za niskogradnju i visokogradnju, dok je “Zlatna kuna” u kategoriji srednje trgovačko društvo pripala Magmi d.o.o. za proizvodnju, trgovinu, promet i usluge čija je glavna djelatnost proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova.

Tradicionalni svečani domjenak ove je godine zbog epidemioloških mjera izostao, a sredstva su usmjerena humanitarnoj akciji “Čaj za malog zmaja”.

 

Izvor/Foto: slavonski.hr