banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Radio Daruvar
dRAMSKA SEKCIJA KPD "SLOGA"

Noć Kazališta u Hrvatskom domu

06.11.2018. 10:56 | 462 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Noć kazališta jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. Održava se istovremeno u velikom broju hrvatskih gradova svake godine treće subote u mjesecu studenome. Kazalište toga dana postaje glavnim mjestom susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja kako umjetnika i kazališnih djelatnika tako i publike.

U ovogodišnjoj NOĆI KAZALIŠTA, koja se u Hrvatskoj organizira po deseti put, sudjelovat će i dramska sekcija Kulturno-prosvjetnog društva „Sloga“ s PROGRAMOM s kojim žele nasmijati, razveseliti i razigrati svoju publiku:

- otvorena proba - sudjelujte AKTIVNO, bez obzira na dob i spol, na probi dramske sekcije - u dramskim igrama, od 18,30 sati

POGLEDAJTE "Krtice" - Kerekesh Teatar 15. studenog 2018. u 19:30 sati, Jan Kerekeš u ovoj dlakavoj nogometnoj komediji igra čak 15 likova, a sve u i o NK "Žbunju"

- razveselite SEBE u igri "Žlabranje" - natjecanje u komentiranju utakmice 21:00 - prijave kod Tanje Španjić, prof.hrvatskoj jezika (u Srednjoj školi Pakrac), na mail: sloga@kpd-sloga.hr ili na licu mjesta u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" prije samoga početka.

Cijena cjelovitog programa: 25,00 kn