Delfin
LIPIK test
Bazeni Lipik
Za sve ljubitelje planina i prirode

37. Papučki jaglaci – prvi proljetni izlet planinara i ljubitelja prirode na Papuku

21.03.2019. 12:30 | 705 pregleda | Vijesti

Ovogodišnji 37. Papučki jaglaci održavaju se u nedjelju, 24. ožujka 2019. godine. Okupljanje je od 8.00 sati kod Planinarskog doma „Lapjak“ u Velikoj, a polazak na izlet je oko 9.00 sati.

Autobusi, bez obzira na veličinu, količinu i broj sjedala, mogu se parkirati kod crkve u Velikoj, a od crkve do planinarskog doma „Lapjak“ ima cca. 5 minuta pješice za ići.

Na ovoj tradicionalnoj planinarskoj manifestaciji organizira se 5 staza, besplatno pecivo i čaj za sve sudionike, a nakon povratka s Papuka osigurana je hrana i piće po povoljnim cijenama te glazbeni program.

Na manifestaciji prošle godine je sudjelovalo preko 2000 posjetitelja iz 50 raznih udruga, od planinarskih udruga, preko izviđača, sportskih udruga do učenika osnovnih škola.

Uz odlično raspoloženje, fizičku kondiciju, kvalitetne planinarske cipele, i odgovarajuću planinarsku odjeću u odnosu na vremenske prilike, ruksak, štapove i ostalu opremu članovi HPD-a „Sokolovac“ Požega i suorganizatori: Općina Velika i Park prirode Papuk, ljubazno Vas očekuju i dočekuju.

Uživajte u prirodnim ljepotama i značajnim krajobrazima Papuka kojeg svake godine pohodi sve više posjetitelja iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Osobe za kontakt i dodatne informacije:

Marija Marjanović (mrjmrjnv60@gmail.com, 099/2393-034) i

Predrag Livak (livak8@gmail.com, 099/3020-007)

Članice i članovi HPD-a „Sokolovac“ Požega

web stranica: https://www.hpd-sokolovac.hr/