Lipik banner
Upit2
AS obrt
od 19. do 27. lipnja 2019.

Ljetna nogometna akademija s Vjeranom Simunićem

13.06.2019. 11:30 | 453 pregleda | Sport

Piše:
Matija Kulhavi

U organizaciji NK Lipik 1925 od 19. do 27. lipnja održat će se ljetna nogometna akademija za nogometaše starosti od 7 do 15 godina (za igrače NK Lipika 1925 i one koji to žele u budućnosti postati), a pod vodstvom jednog od najpoznatijih hrvatskih trenera Vjerana Simunića. Trenirat će se istovremeno svakim danom od 9 sati, a nakon toga svima je osigurano kupanje na bazenima. Igrači koji već treniraju u klubu mogu se prijaviti kod svojih trenera, a za ostale prijave se vrše do 18. lipnja na broj mobitela 098 9476 033 (Ivor Podunavac).

Dolaskom Vjerana Simunića osigurali smo još kvalitetnije uvjete za rad s mladima pa tako namjeravamo nekoliko puta godišnje napraviti nogometnu akademiju za djecu. Sad će se održati ljetna akademija koja će trajati par dana i tijekom koje će se isključivo raditi na tehnici i nogometnoj taktici .“, rekao je predsjednik NK Lipik 1925 Dejan Iličić te dodao kako će trener Simunić kroz godinu raditi s talentiranim igračima, a dolazit će i na treninge mlađih kategorija te zajedno s njihovim trenerima omogućiti što kvalitetnije uvjete rada.

 

Što se tiče tradicionalne Škole nogometa za svu djecu s područja Lipika, Pakraca i okolice redovno će se održati tijekom kolovoza ove godine, doznali smo od Iličića.