LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
Turistička zajednica Grada Lipika

Još se stignete prijaviti za turističku akciju

19.06.2019. 22:57 | 1851 pregleda | Vijesti

Imate lijepo uređen vrt i okućnicu? Svake godine se trudite poboljšati uređenje svoga mjesta?

Postoje oni koji cijene Vaš trud i rad.

Piše:
Compas

Turistička zajednica grada Lipika i Grad Lipik i ove godine organiziraju turističku akciju "Najljepša ljetna okućnica Grada Lipika 2019." koja ima za cilj potaknuti građane na hortikulturalno uređenje svojih dvorišta kako bi grad i sva naselja u okolici izgledali ljepše za građane i turiste.

Prijavite se na nagradnu akciju Turističke zajednice grada Lipika kako bi Vam pomogli i sljedeće godine još ljepše urediti Vašu okućnicu. Najljepše okućnice bit će nagrađene nagradama u vrijednosti 1.500, 1.000 i 500 kuna.

Prijave traju od 19. lipnja do 7. srpnja kada zainteresirani mogu prijaviti svoju kreativno i maštovito uređenu okućnicu. Ove godine se mogu prijaviti svi nagrađeni pa tako i oni koji su već osvojili nagrade proteklih godina, a ocjenjuju se raznolikost cvijeća i zelenila, fasada kuće, ali i cjelokupni dojam natjecatelja.

Prošle godine najljepšu ljetnu okućnicu uz glasove naših sugrađana preko Facebooka profila TZG Lipika i prema odluci žirija koji je obilazio okućnice imala je obitelj Marjanović iz Poljane, a drugoplasirana i trećeplasirana bile su obitelj Pavić iz Lipika i obitelj Volgemuth iz Lipika.

Tročlani žiri će nakon završetka prijava, obići lokacije prijavljenih građana i okućnice za koje utvrdi da postoje uvjeti, odabrati tri najljepše ljetne okućnice koje ćemo nagraditi.” istaknuo je predstavnik Turističke zajednice Grada Lipika Hrvoje Kovačić.

Grad Lipik i Turistička zajednica Grada Lipika pozivaju sve zainteresirane da prijave okućnice na sudjelovanje u akciji, a prijave se primaju na telefon: 098/575-335, na Facebooku, e-mail: tz.lipik@gmail.com, ili osobno u Turističkom uredu.