Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar
PLANINARSKI DOM OMANOVAC

Sljedeći vikend na Omanovcu Pozdrav ljetu 2019, dvodnevni urbani šumski događaj!

20.08.2019. 15:23 | 1119 pregleda | Vijesti

Planinarski dom Omanovac će krajem ovog mjeseca biti poprište dvodnevnog glazbenog, scenskog i urbanog događanja s mnogo glazbenih nastupa, kreativnih radionica, kazalište na otvorenom, cirkuske točke i štošta drugo.

Piše:
Tomislav Ević

Popularno izletište iznad Pakraca u kojem su ove godine mnogi iz okolice (a i šire) potražili osvježenje i spas od ljetnih vrućina ugostit će jedinstven događaj -  urbano šumsko druženje - POZDRAV LJETU 2019.

Program POZDRAV LJETU 2019. podijeljen je na dva dana, a počinje u petak 30. kolovoza s početkom u 16 sati kada će početi „zagrijavanje“ tematskom glazbom 70-ih i 80-ih.

Koji sat kasnije na otvorenom pored planinarskog doma publika će imati priliku, ako vremenske prilike dopuste, vidjeti izvedbu mjuzikla „Tko pjeva zlo ne misli“, koja je već nekoliko puta napunila pakračku kino dvoranu, a prikazivala se i izvan Pakraca.

Poslije 19 sati na terasi planinarskog doma slijede glazbeni nastupi lokalnih glazbenika, duet  "Nešo i Ivana" te "Gašo one man band". Svoj glazbeni doprinos moći će dati i publika, a domaćin i domaćica planinarskog doma tj. Dejan i Dalija odabrat će i prigodno nagraditi „Prvo grlo“. Nakon glazbe uživo, kasnije oko 23 sata slijedi disco na otvorenom uz reprodukciju najpopularnijih hrvatskih i stranih disco-dance uspješnica pod dirigentskom palicom DJ Poky-ja.

U subotu 31. kolovoza od 13 sati počet će se održavati razne radionice kojima će djeca biti posebno oduševljena (radionica žongliranja, HGSS adrenalinski park...). Na programu je i promocija knjige Dalibora Talajića „Most ponad burne rijeke“, a kada sunce zađe tamu će plamenom obasjati Cirkorama svojim atraktivnim Night fire show-om. Glazbeni ugođaj svojim će nastupima stvoriti „Sing song swing“ jazzy band iz Osijeka te Rock Blues band Eho iz Metkovića.

Bogat program jamči odličnu zabavu i idealan vikend provod, a kako je do svega toga došlo, tj. kako se POZDRAV LJETU 2019. „rodio“ opisao je Dean Nagy, voditelj i domaćin Planinarskog doma Omanovac, u podužem i nadasve duhovitom pozivu/Facebook objavi, a sve one koje žele sudjelovati i pomoći u ostvarenju ovog događaja poziva da mu se jave putem Facebooka radi informacija i dogovora.