LIRA okomiti
LIRA okomiti
LIRA vodoravni
LIRA d.o.o.

Sudjelujte na informativnoj radionici i saznajte sve o zapošljavanju osoba s invaliditetom

18.03.2021. 13:40 | 794 pregleda | Vijesti

Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o. u suradnji s obrtom za poslovno savjetovanje i ostale usluge „ELIS CONSULTING“, poziva Vas na sudjelovanje na informativnoj radionici  s temom: „Zapošljavanje osoba s invaliditetom“.

Piše:
Compas

 

 

 

Putem ove informativne radionice u suradnji s vanjskim stručnjakom, Sanjom Bogdan Pavlović - ELIS CONSULTING, želi se omogućiti olakšani pristup mjerama za zapošljavanje osoba s invaliditetom. Također, govorit će se o zakonskim obvezama za zapošljavanje osoba s invaliditetom te ostalim potrebnim informacijama o sustavu poticaja i načinu ostvarivanja istih svim poduzetnicima početnicima, poduzetnicima u fazi rasta i razvoja i ostalim poduzetnicima s područja Grada Lipika, Požeško-slavonske županije i županija u okruženju. Sve s ciljem olakšanog pristupa informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja.

Informativna radionica održat će se u srijedu, 24. ožujka 2021. godine u Lipiku, u prostorijama LIRA-e d.o.o., Staklanska 2a, s početkom u 10:00 sati. 

Predavač na informativnoj radionici:

- Sanja Bogdan Pavlović, dipl. oec., vlasnica obrta za poslovno savjetovanje i ostale usluge, „ELIS CONSULTING“, radi kao  konzultant i predavač s više od 20 godina radnog iskustva. Devet godina je bila ravnateljica ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Informativna radionica na temu: „Zapošljavanje osoba s invaliditetom“, provodi se u sklopu projekta „Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“. Ukupna vrijednost projekta je 593.928,38 kuna (sufinanciranje Europske unije iznosi 445.928,38 kuna). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Razdoblje trajanja projekta je 18 mjeseci (1.4.2020. – 31.10.2021.).

Molimo da nam prema mogućnostima potvrdite sudjelovanje do 22. ožujka 2021. godine na e-mail adresu:  klaudijamarinkovic.lira@gmail.com ili nazovite na broj telefona +385 34 422 380.


LIRA ispod članka