Delfin 2022
LIPIK test
Radio Daruvar 2

Okrugli stol o povezivanju poslovanja s turizmom i informativna radionica o usklađenju poslovanja sa Zakonom o zaštiti na radu

04.06.2021. 22:14 | 5620 pregleda | Gospodarstvo

Piše:
Compas

Lipička razvojna i turistička agencija LIRA, Turistička zajednica Grada Lipika i Grad Lipik pozivaju zainteresirane na sudjelovanje za okruglim stolom na temu “Mogućnost povezivanja poslovanja s turizmom Požeško-slavonske županije”, kao i na sudjelovanje u radionici na temu „Informiranje poslodavaca o usklađenju poslovanja sa Zakonom o zaštiti na radu“ koju će održati Aleksandar Bojčić, stručni suradnik iz Pučkog otvorenog učilišta Obris.

Za okruglim stolom govorit će se o načinima na koje je moguće vlastito poslovanje unaprijediti te upotpuniti s turizmom putem subvencija Grada Lipika i tako pridonijeti vlastitoj ponudi, ali i ponudi turističkih zajednica s područja Požeško-slavonske županije te onih iz okruženja. 

Na ovoj informativnoj radionici predavanje će biti koncipirano u tri dijela:

  1. Upoznavanje poslodavaca s obvezama usklađenja poslovanja tvrtki sa zahtjevima propisanim Zakonom o zaštiti na radu.
  2. Važnost procjenjivanja rizika na radnim mjestima kao jedan od ključnih elemenata u prevenciji nastanka ozljeda na radu.
  3. Zaštita na radu za vrijeme pandemije COVID – 19.

 

 

Okrugli stol i informativna radionica

održat će se u utorak, 8. lipnja 2021. godine u Lipiku,

u prostorijama LIRA-e d.o.o., Staklanska 2a, s početkom u 10:00 sati.

 

 

Predavači na okruglom stolu:

-Ivana Pleše, bacc. oec., turistički i hotelski menadžment, voditeljica turističke agencije „LIRA Travel“ - Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o.

 

Predavač na informativnoj radionici:

- Aleksandar Bojčić, struč. spec. ing. sec., stručnjak zaštite na radu II. stupnja, stručnjak zaštite od požara, zaposlenik Pučkog otvorenog učilišta Obris, radi kao predavač, stručni suradnik tvrtke Inspekt d.o.o., radi kao savjetnik iz područja zaštite na radu i zaštite od požara, višegodišnje radno iskustvo. 

 

Okrugli stol „Mogućnost povezivanja poslovanja s turizmom Požeško-slavonske županije“ i informativna radionica „Informiranje poslodavaca o usklađenju poslovanja sa Zakonom o zaštiti na radu“ provodi se u sklopu projekta „Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“. Ukupna vrijednost projekta je 593.928,38 kuna (sufinanciranje Europske unije iznosi 445.928,38 kuna). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Razdoblje trajanja projekta je 18 mjeseci (1.4.2020. – 31.10.2021.).

 

Mole se zainteresirani da prema mogućnostima potvrde sudjelovanje do 7. lipnja 2021. godine na e-mail adresu: klaudijamarinkovic.lira@gmail.com ili na broj telefona +385 34 422 380.


LIRA ispod članka