Delfin 2022
Delfin 2022
Radio Daruvar 2
LIRA D.O.O. / JAVNI POZIV

Okrugli stol na temu lokalne samouprave i poduzetništva u Požeško-slavonskoj županiji

09.07.2021. 13:02 | 905 pregleda | Vijesti

Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o., Požeško-slavonska županija, Hrvatska gospodarska komora  i Grad Lipik pozivaju Vas na sudjelovanje na okruglom stolu na kojem će teme biti “Uloga jedinica lokalne samouprave u poslovanju poduzetnika“ i „Poduzetništvo u Požeško-slavonskoj županiji“, a koji će se  održati u utorak, 13. srpnja 2021. godine u Lipiku, u prostorijama LIRA-e d.o.o., Staklanska 2a, s početkom u 10:00 sati.

Na okruglom stolu govorit će se  o digitalnoj komori kao komunikacijskoj platformi za poslovne subjekte, javnu upravu i građane, cjelokupni projekt HGK, sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija - „Razvoj e-usluga,“ također govorit će se i o načinima i mjerama putem kojih se na olakšan način mogu iskoristiti sredstava EU.

Piše:
Compas

 

 

 

Predavači na okruglom stolu:

-Bojan Petrović, dipl. oec., savjetnik za projekte, djelatnik RKR PSŽ, 16 godina radnog iskustva u privatnom sektoru u više grana gospodarstva kao što su proizvodni i poljoprivredni sektor, domaća i međunarodna trgovina.

-Marko Dumančić, poslovni tajnik HGK ŽK Požega, tijekom dugogodišnjeg radnog iskustva radio je između ostalog kao stručni suradnik i tajnik kreditnog povjerenstva za malo i srednje poduzetništvo, kao predavač na Veleučilištu u Požegi sudjelovao je u pripremi i provedbi niza projekata financiranih putem fondova Europske unije te sudjelujem u više radnih skupina za implementaciju digitalizacije HGK.

Okrugli stol s temama: „Uloga JLS u poslovanju poduzetnika“ i „Poduzetništvo u Požeško-slavonskoj županiji.“ Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“. Ukupna vrijednost projekta je 593.928,38 kuna (sufinanciranje Europske unije iznosi 445.928,38 kuna). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Razdoblje trajanja projekta je 18 mjeseci (1.4.2020. – 31.10.2021.).

Molimo da nam prema mogućnostima potvrdite sudjelovanje do 12. srpnja 2021. godine na e-mail adresu: klaudijamarinkovic.lira@gmail.com ili nazovite na broj telefona +385 34 422 380.

U očekivanju Vašeg dolaska, srdačno Vas pozdravljamo! 

S poštovanjem!

Dejan Iličić, dip.ing.el.

Direktor


LIRA ispod članka