LIRA okomiti
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2
LIRA d.o.o.

Poziv na informativnu radionicu - „Što su potpore male vrijednosti i državne potpore“

12.07.2021. 10:54 | 826 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o. u suradnji s vanjskim stručnjakom Mariom Čelanom poziva Vas na sudjelovanje na informativnoj radionici.

Na ovoj informativnoj radionici govorit će se o prijavi projekata te razlikama između regionalnih potpora te potpora malih vrijednosti, s primjerima iz prakse te nepravilnostima koje se događaju kod nepoznavanja istih pravila. Također spominjat će se mogućnosti financiranja i prijave na natječaje za male i srednje poduzetnike i ostale pravne subjekte.

 

 

Informativna radionica

održat će se u utorak, 13. srpanja 2021. godine u Lipiku,

u prostorijama LIRA-e d.o.o., Staklanska 2a, s početkom u 11:00 sati.

 

 

Predavač na informativnoj radionici:

-Mario Čelan, dipl.ing., dugogodišnje radno iskustvo stekao kao ravnatelj, pučkog otvorenog učilišta Novska, direktor, Centra za razvoj poduzetništva Grada Novske,  privatni konzultant, osnivač Educatorium d.o.o., direktor Razvojne agencije SMŽ, SIMORA d.o.o., ravnatelj Javne ustanove regionalni koordinator Sisačko-moslavačke županije.

Informativna radionica s temom: „što su potpore male vrijednosti i državne potpore“ provodi se u sklopu projekta „Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“. Ukupna vrijednost projekta je 593.928,38 kuna (sufinanciranje Europske unije iznosi 445.928,38 kuna). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Razdoblje trajanja projekta je 18 mjeseci (1.4.2020. – 31.10.2021.).

Prijaviti se možete na e-mail adresu: klaudijamarinkovic.lira@gmail.com ili pozivom na broj telefona +385 34 422 380.


LIRA ispod članka