LIPIK test
Kolinje2
Medianno
STRELIČARSKI KLUB

Na Omanovcu proteklog vikenda održano Prvenstvo RH u 3D streličarstvu

12.10.2021. 13:50 | 286 pregleda | Sport

Više od pedeset natjecatelja iz dvadesetak hrvatskih klubova, među kojima je nastupilo i pet streličara pakračkih „Kuna“, nastupilo je u subotu proteklog vikenda na Streličarskom prvenstvu Republike Hrvatske u 3D disciplinama koje je u organizaciji Streličarskog kluba „Kuna“ Pakrac i Hrvatskog streličarskog saveza održano kod Planinarskog doma Omanovac.

Piše:
Compas

Natjecatelji su bili podijeljeni prema kategorijama dobi, spola i luka koji su koristili, a s različitih udaljenosti su po dvije strijele ispucavali u 24  trodimenzionalne figure različitih životinja u naravnoj veličini.

Ovo nije prvi put da su pakračke „Kune“ organizirale streličarsko natjecanje u predivnom ambijentu koji okružuje planinarski dom Omanovac s kojeg imaju impresivan pogled na Pakrac i Lipik, a mješovita konfiguracija terena koji okružuje dom gotovo je idealna za ovakvu vrstu natjecanja.

Organizator SK „Kuna“ navodi da su iako je tijekom tjedna bilo kišovito i prohladno ipak uspjeli uspješno postavili stazu te provesti sve ostale potrebne pripreme za natjecanje. U subotu su se onako umorni i natjecali, a već tradicionalno i osvojili po neku medalju.

Dario Marošević u kategoriji LB senior osvojio je prvo mjesto, dok je njegov klupski kolega Igor Krušić u istoj kategoriji bio drugi. Tomislav Nemet je u kategoriji LB veteran osvojio prvo mjesto, dok je u kategoriji BB seniori Josip Šebić osvojio drugo, a Zoran Petrović peto mjesto.

info i foto: Streličarski Klub "Kuna" Pakrac