LIRA okomiti
Delfin 2022
LIRA vodoravni
Tenis Akademija Lipik

U trodnevnom teniskom kampu u Lipiku, osim lokalne djece sudjeluju i djeca iz Zagreba

20.04.2022. 09:05 | 729 pregleda | Sport

U organizaciji lipičkog teniskog kluba Tenis Akademija Lipik jučer je započeo „Tenis – Fitness – Sport – Camp“, odnosno trodnevni teniski kamp namijenjen djeci od 5 do 14 godina.

Piše:
Matija Kulhavi

Radi se o prvom organiziranom teniskom kampu na području Lipiku kojeg provodi trener, prof. Željko Smičiklas, a već prvog je dana na treninzima sudjelovalo petnaestero djece s područja Lipika, Poljane, ali i Zagreba.

Naime, kvalitetu i rad te sve zahtjevne sportsko-edukativne aktivnosti koje provodi prof. Smičiklas, trener s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom te najvišom A-licencom, prepoznalo je i pet djevojčica, kao i njihovi roditelji s područja Zagreba te su došle na trodnevne pripreme u kamp u Lipiku.

Profesor Smičiklas ističe kako se radi prema njegovoj „TFE metodi“ (tenis-fitness-energija) koja je u Tennis Magazinu, poznatom europskom sportskom časopisu posvećenom teniskom sportu tri puta ocijenjena najvišom ocjenom za kvalitetu.

Stoga ovaj trening koji se provodi u Lipiku podrazumijeva atraktivan, zanimljiv, zdravi i korisni integralni sportski i mentalni trening tijekom kojeg će polaznici steći znanje o osnovama tenisa, teoriji, tehnici, taktičkim sentencama, primjerenom fitnessu i mentalnim vještinama.


LIRA ispod članka