Delfin 2022
Delfin 2022
LIRA vodoravni
Nogometni vikend

Nogometaši Lipika i Dobrovca odlaze na gostovanja, Jovača dočekuje Dišnik

22.04.2022. 13:57 | 555 pregleda | Sport

Piše:
Compas

U utakmici 20. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod – Požega, momčad NK Lipik 1925 u nedjelju, 24. travnja odlazi na gostovanje kod NK Slobodnica. Lipičani se nalaze na visokom 3. mjestu prvenstvene tablice s 38 bodova, dok ekipa Slobodnice ima 25 bodova i nalazi se na 9. mjestu.

Pakrački Hajduk s 27 bodova se nalazi na 8. mjestu, a ove subote na domaćem terenu dočekuju drugoplasirani NK Tomislav, momčad koja Lipiku na tablici i dalje bježi za samo dva boda.

U sklopu 1. ŽNL PSŽ ekipa Nogometnog kluba Dobrovac u nedjelju odlazi na gostovanje kod NK Graševina u Vetovo. Trenutno se Dobrovac s 27 bodova nalazi na 7. mjestu prvenstvene tablice, a Graševina na visokom 4. mjestu.

Na gostovanje u nedjelju odlazi i Croatia iz Donje Obriježi, i to kod NK Slaven u Gradac. Croatia je 11. na tablici, a Slaven pri vrhu, na 5. mjestu.

Protekli je vikend nastavljen i proljetni dio prvenstva 2. ŽNL PSŽ. NK Dinamo iz Badljevine tad je poražen na gostovanju u Eminovcima te se sad nalazi na pretposljednjem mjestu na tablici. Ove nedjelje momčad iz Badljevine ima novu priliku jer ugošćuju Graničar iz Bučja.

Jovača iz Marinog Sela, koja igra u 3. ŽNL BBŽ Jug, u nedjelju na svojem terenu s početkom u 16:30h dočekuje  NK Dišnik iz Garešnice. Jovača se nalazi i dalje na 5. mjestu prvenstvene tablice s 32 boda, dok se Dišnik nalazi na posljednjem mjestu.


LIRA ispod članka