banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
MEMORIJALNI TURNIR ZA POGINULE BRANITELJE DOBROVCA

NK „Lipik 1925“ osvojio turnir u Dobrovcu

05.08.2018. 22:28 | 1866 pregleda | Sport

Pred dvjestotinjak gledatelja na igralištu NK „Dobrovac“, protekli vikend je održan Memorijalni turnir za poginule branitelje Dobrovca, na kojem su sudjelovale četiri ekipe – NK "Dobrovac", NK "Lipik 1925", HNK „Jovača“ i NK „Kamen Sirač“.

Piše:
Matija Kulhavi

U finalnoj utakmici NK „Lipik 1925“ pobijedio je nakon penala ekipu NK „Kamen Sirač“ rezultatom 1:1 (4:2) te tako osvojio turnir u Dobrovcu. U poprilično teškoj utakmici ekipa „Kamen Sirača“ povela je pogotkom Luke Kufnera, da bi u posljednjim minutama došlo do izjednačenja golom koji je za Lipičane postigao Ognjen Kafka. Sve to rezultiralo je penalima i pobjedom kojom je NK „Lipik 1925“ osvojio prvi naslov u ovoj godini.

Treće mjesto pripalo je NK „Dobrovac“ koji je rezultatom 7:1 pobijedio HNK „Jovača“ iz Marinog Sela. Svih sedam golova za „Dobrovac“ je zabio Željko Popović, dok je gol za „Jovaču“ postigao Božidar Mioković.

Najbolji strijelac turnira bio je Željko Popović (NK „Dobrovac“). Silvio Geler (NK „Kamen Sirač“) bio je najbolji golman, a Tomislav Oršić (NK „Lipik 1925“) je i ove godine potvrdio naslov najboljeg igrača turnira.

Najboljima su nagrade uručili zamjenik gradonačelnika Grada Lipika Slobodan Katunar, predsjednik Gradskog vijeća Lipika Mladen Dolić i Miroslav Ivančić, predsjednik Gradskog vijeća Pakraca. 

Organizatori su se, kao i svaki put dosad, iskazali kao dobri domaćini pa su nakon turnira pripremili večeru za gledatelje i igrače uz bogatu ugostiteljsku ponudu.

Fotogalerija - Memorijalni turnir za poginule branitelje Dobrovca (5.8.2018.)