banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
NOGOMETNI VIKEND

Memorijalni nogometni turniri u Marinom Selu i Pakracu

08.08.2018. 12:09 | 1278 pregleda | Sport

Ljubitelji nogometa imat će nadolazećeg vikenda (11. i 12. kolovoz) prilike uživati u čak dva nogometna turnira, u Marinom Selu i Pakracu.

Piše:
Tomislav Ević

U organizaciji HNK Marino Selo i pod pokroviteljstvom Grada Lipika i Pekare Lipik na nogometnom terenu HNK „Jovača“ u Marinom Selu, ovaj vikend održat će se 1. memorijalni turnir u velikom nogometu „Vezmar“. Na turniru će uz domaćina HNK Jovača sudjelovati i NK Dobrovac iz Dobrovca, NK Dinamo iz Jamarica te NK Ribar iz Kaniške Ive.

Početak i svečano otvorenje turnira bit će u subotu u 14 sati, a snage u prvoj polufinalnoj utakmici s početkom u 16 sati odmjerit će ekipe NK Dinamo iz Jamarica i NK Ribar iz Kaniške Ive. Druga polufinalna utakmica na programu je u 18 sati između NK Dobrovac i domaćina HNK „Jovača“. Poraženi iz ova dva susreta razigravat će za 3. mjesto u nedjelju u utakmici čiji je početak u 16 sati, dok će pobjednici subotnjih utakmica igrati za 1. mjesto u nedjelju u 18 sati,a nakon finalne utakmice će se proglasiti pobjednici i dodijeliti priznanja i nagrade.

U isto vrijeme u Pakracu, povodom Dana hrvatskih branitelja Pakraca i Lipika,a u organizaciji NK Hajduk Pakrac, Grada Pakraca i Sportske zajednice Grada Pakraca, na Gradskom stadionu odigravat će se tradicionalni „Memorijalni turnir hrvatskih branitelja Pakrac-Lipik”. Na turniru će uz pakrački Hajduk sudjelovati NK Slavija iz Pleternice, NK Sloga iz Nove gradiške i NM Slavonija iz Požege.

Prije polufinalnih utakmica publiku će zagrijati ekipe starijih pionira pakračkog Hajduka i Sloge iz Nove Gradiške koje će u 14 sati otvoriti subotnji program. Prvi polufinalni susret odigrat će se između ekipa Slavije i Sloge s početkom u 16 sati, dok će drugo polufinale s početkom u 18 sati odigrati ekipe domaćeg Hajduka i Slavonije iz Požege. Slabiji iz subotnjih ogleda imat će priliku izboriti se za 3. mjesto u nedjelju u utakmici koja će biti na rasporedu u 16 sati , dok je finalna utakmica na rasporedu u 18 sati, nakon koje slijedi svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.