banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
GRADSKI NOGOMETNI STADION LIPIK

Veterani Lipika i Dobrovca odigrali neodlučeno protiv Garića

05.11.2018. 13:42 | 731 pregleda | Sport

Nogometni okršaj veterana Lipika i Dobrovca protiv Garića, odigran pod svjetlima reflektora na Gradskom stadionu Lipik u srijedu 31. listopada završio je izjednačenim rezultatom.

 

Piše:
Tomislav Ević

Ovo je druga utakmica Lipičkih i Dobrovačkih veterana, nakon što su pobijedili 2:1 u prvoj utakmici protiv Laste u Palešniku.

Veterani Lipika bolje su otvorili utakmicu i prvi došli do vodstva pogotkom Ognjena Kafke iz kaznenog udarca, što je bio jedini postignuti zgoditak prvog poluvremena. No u drugom poluvremenu Garićevi veterani brzo se konsolidiraju i izjednačavaju na 1:1 te potom prelaze u vodstvo od 2:1. Izjednačavajući pogodak za domaće veterane postiže Mario Pruša, a kako su sve daljnje prilike ostale neiskorištene, konačni rezultat ostaje 2:2.

Za veterane Lipika i Dobrovca nastupili su Beckerat, Poletto, Tukara, Zekić, Žulj, Knok, Kafka, Husko, Sekulić, Bahnik Dražen, Bahnik Davor, Bahnik Denis, Krenek, Rosić, Pruša, Stepić, Tepeš, Skender, Gašljević, Strmota, Škondro uz podršku s klupe ozlijeđenih Iličića,Viboha, Jurjevića, Lujića i Čevizovića.
Nakon odmjeravanja snaga na nogometnom terenu, druženje veterana obje ekipe nastavljeno je u klupskim prostorijama NK Lipik 1925 do dugo u noć.