Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
STADION NK JOVAČA MARINO SELO

"Brestovac" pobjednik malonogometnog turnira „Sv. Ivan“

23.06.2019. 16:31 | 1619 pregleda | Sport

DODANO U PONEDJELJAK 24 LIPNJA: 

Po završetku nedjeljnog malonogometnog turnira u Marinom Selu u 21 sat, ekipa „Brestovac" proglašena je pobjednikom „Sv. Ivana". "Brestovac" je u finalu bio bolji od ekipe "Cafe bar Barba", treće mjesto osvojila je ekipa "Paradiso" dok je četvrto mjesto odnijela ekipa "El Torpedero".

Piše:
Tomislav Ević

Iako su nepovoljni vremenski uvjeti i grmljavinsko nevrijeme noć uoči nedjelje 23. lipnja doveli u pitanje održavanje malonogometnog turnira u Marinom Selu, "Sv. Ivan" ipak se igra!

Razvedravanje u kasnim prijepodnevnim satima prevagnulo je jezičac na vagi u korist održavanja turnira, sunce je posušilo teren, nanovo su iscrtane noć prije isprane crte na travi,  i na dva improvizirana terena malonogometnih dimenzija natjecanje je moglo početi.

Oko podneva (s malim kašnjenjem jer je početak bio predviđen za 10 sati) 12 prijavljenih ekipa iz Pakraca, Badljevine, Kutine, Lipovljana, Banove Jaruge, Brestovca, Garešnice i šire okolice Marinog Sela pocelo je borbu za titulu najbolje ekipe turnira, a na usporednim terenima u dvije skupine suočavale su se ekipe u sastavu 5+1. Za najbolje 4 ekipe predviđene su prigodne nagrade kao i za najboljeg strijelca turnira, a nagrađeni će biti i najbolji u igri raspucavanja kaznenih udaraca (strijelac i vratar).

Ispred organizatora NK Jovača, Miroslav Mioković izrazio je zadovoljstvo što se, unatoč neizvjesnosti radi nevremena, turnir ipak odigrava i što je teren Jovače ugostio preko stotinu nogometaša ove sunčane lipanjske nedjelje. Poziva sve koji mogu i žele da posjete Marino Selo i današnji turnir, jer osim uzivanja u dobrom nogometu, moći ce se i pogostiti kobasicama, pečenom svinjetinom i pićem i družiti u dobrom društvu, dok će se za glazbenu podlogu pobrinuti Super Mario.

Finalni susret i kraj turnira se radi kasnijeg početka predviđa oko 21 sat, a rezultate ćemo objaviti na stranicama Compasa po završetku turnira.

 

FOTOGALERIJA: MALONOGOMETNI TURNIR "SV. IVAN" MARINO SELO 2019.