LIPIK test
Delfin
Bazeni Lipik
NOGOMETNI KLUB LIPIK 1925

Danas u 18 sati NK Lipik 1925 - NK Trnje Zagreb

20.08.2019. 08:58 | 821 pregleda | Sport

Na gradskom nogometnom terenu NK Lipik 1925 će danas, u utorak 20. kolovoza u 18 sati, ugostiti trećeligaški klub iz Zagreba NK "Trnje". Utakmnica je prijeteljskog karaktera, a ulaz za sve gledatelje neće se naplaćivati.

Piše:
Compas

Seniorska momčad NK Trnje natječe se u 3. HNL ligi - zapad i sigurno je najkvalitetnija momčad s kojom je Lipik igrao u posljednjih nekoliko godina, a utakmica će za obje momčadi biti generalka pred početak prvenstva.

Na početku Međužupanijske lige Slavonski Brod - Požega, NK Lipik će na svom terenu ove subote 24. kolovoza u 17:30 sati ugostiti odličnu ekipu NK Slavonac iz Bukovlja.

 
Izjavu povodom nadolazeće dvije utakmice dao je pomoćni trener Lipika Ognjen Kafka: 
 
„Bliži nam se prvenstvo koje počinje ovaj vikend, napokon nakon dugih priprema koje su trajale više od šest tjedana i u okviru kojih je odigrano 13 prijateljskih utakmica. Noge su još teške od zahtjevnih i napornih priprema, još uvijek hvatamo natjecateljsku formu koja će se postupno podizati kako stiže prvenstvo.
 
Kup utakmicu protiv Hajduka Pakrac nismo najbolje odigrali, iako nam je jedna takva utakmica i trebala da uvidimo u čemu griješimo i na čemu treba dodatno poraditi kako bi se konsolidirali, ispravili te greške i podigli razinu igre.
 
Danas igramo prijateljsku utakmicu protiv zagrebačkog trećeligaša NK Trnje, što će biti odlična priprema pred prvu prvenstvenu utakmicu koju ćemo igrati ove subote protiv Slavonca iz Bukovlja. U toj prvoj utakmici prvenstva koju ćemo igrati na našem terenu očekujemo pobjedu i dobar rezultat za nastavak prvenstva. Bitno je da tu utakmicu prvog kola dobro odradimo, da uz podršku navijača damo sve od sebe i pobijedimo te da nastavimo tamo gdje smo stali prošle sezone.“