Delfin 2022
Delfin 2022
Medianno
Inter Dance Fest 2015. u Sarajevu

Lipičke mažoretkinje vraćaju stari sjaj

21.04.2015. 08:56 | 2848 pregleda | Sport

Lipičke mažoretkinje vratile su se s međunarodnog natjecanja mažoretkinja „Inter Dance FEST 2015.“ koji je 18. i 19. travnja održan u Sarajevu s dvije medalje, zlatnom i brončanom.

Piše:
Antun Ciglenečki

Mažoretkinje Grada Lipika postigle su zapažene rezultate među konkurencijom 2000 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Makedonije te Crne Gore. U kategoriji twirling duo Stefani Lipušić i Monika Dolić svojim nastupom osvojile su zlato, a u kategoriji lyric dance Jelena Buha, Ana-Marija Louč, Monika Dolić, Lidija Szabo, Noemi Molnar i Stefani Lipušić okitile su se brončanom medaljom.

S obzirom na postignute rezultate te uvid u kvalitetu i sposobnost djevojaka pokazane na ovom natjecanju dobile su poziv za sudjelovanje na „Mediterranean Best Dance-u“ koji se održava Crnoj Gori tijekom lipnja.“, rekla je nakon povratka u Lipik voditeljica lipičkih mažoretkinja Manuela Lipušić-Pleše.

Nakon natjecanja mažoretkinje su obišle sarajevsku baščaršiju, park na izvoru rijeke Bosne u Sarajevu i druge znamenitosti. 

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/