LIPIK test
Delfin 2022
Medianno
TENISKI KLUB FENIKS

Prve poslijeratne lipičke tenisačice

26.04.2015. 13:37 | 2278 pregleda | Sport

Na Regionalnom prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske održanom 25. travnja u Virovitici po prvi put su nakon rata na nekom službenom natjecanju nastupili i tenisači, tj. tenisačice iz Lipika. U sklopu Teniskog kluba Feniks iz Daruvara djeluje lipičko-pakračka sekcija, a na prvenstvu u Virovitici nastupili su s područja Lipika Merisa Demiri, Anastazija Majstorović i Staša Kukić.

Piše:
Marko Barčan

"Natjecali su se među četrdesetak natjecatelja iz svih klubova koji imaju pravo sudjelovanja s područja Čakovca, Varaždina, Đurđevca, Križevaca, Virovitice i Daruvara. U kategoriji djevojčica do 8 godina Anastazija Majstorović osvojila je 1. mjesto, a Merisa Demiri 3.mjesto te u kategoriji do 10 godina Staša Kukić je na svom prvom nastupu izborila 4. mjesto u brončanoj skupini.", rekao nam je njihov trener Dino Galijaš te dodaje kako se Lipik barem na ovaj način vraća na tenisku kartu Hrvatske.

Koga zanima tenis može se priključiti. Prvi poslijeratni tenisači imaju treninge u Lipiku na "tenis" igralištu ("u žici") srijedom od 16 sati, a vikendom subotom ili nedjeljom ovisno o turnirima. Za više informacija možete kontaktirati trenera Dinu Galijaša na broj 098 78 08 91.

Izvor fotografije: Teniski klub Feniks facebook stranica


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/