PUKE banner
HDZ lokalni izbori 200x750 vinko
Vera Pečanić
S NOGOMETNIH TERENA

Novi poraz i pad na ljestvici za Lipik; Dobrovcu pobjeda u Sulkovcima

19.04.2021. 10:30 | 439 pregleda | Sport

Piše:
Tomislav Ević

 

 

18. KOLO MŽNL SB-PŽ
NK Lipik 1925 ni protekli vikend nije uspio doći do pobjede. Nakon što su prošlo kolo pretrpjeli visoki poraz od najbolje momčadi ljestvice, na svom su terenu poraženi od gostujućeg NK Dinamo Vidovci Dervišaga koji je iskoristio lošu igru domaćina i pobijedio s 5:2. Pogotke za domaćina postigli su Alviž i Jozipović.
NK Hajduk Pakrac protekli je vikend bio u gostovanju u Sibinju gdje ga je porazio domaćin NK Mladost s 2:1, koji je postigao i sve zgoditke. Lošim igrama u ovom kolu i Lipik i Pakrac su izgubili prijašnje pozicije na ljestvici, Lipik je s četvrtog mjesta pao na šesto, a Pakrački Hajduk sa šestog na osmo.

18. KOLO 1. ŽNL
NK Dobrovac popravio je loš dojam koji je ostavio prošlo kolo kada je poražen od Graničara u Bučju, ovaj vikend u Sulkovcima je pobijedio domaćina s 3:1, a pogotke za Dobrovac postigli su Nemeth, Tutić i Galović.
Još jedan poraz ubilježila je i Croatia iz D. Obriježi kojoj je mrežu ovog vikenda čak pet puta zatreslo gostujuće Vetovo. Ove dvije momčadi nakon ovog kola su zamijenile mjesta na ljestvici, Dobrovac je sada na desetom, a Croatia na jedanaestom mjestu.

9. KOLO 2. ŽNL
Deveto kolo nije bilo uspješno ni za jednu momčad s područja Pakraca i Lipika koji se natječu u 2. županijskoj nogometnoj ligi; Badljevina je na svom terenu poražena od Eminovaca s 2:3, a Prekopakra na svom terenu od Parasana iz Golobrdaca s 1:6.

3. ŽNL BBŽ
NK Jovača Marino Selo u nedjelju je gostovao u Hrastovcu gdje ga je na domaćem terenu porazio NK Mladost-Nada s 3:2


HDZ lokalni izbori 640x250 vinko