LIPIK test
delfin3
Radio Daruvar 2
MOTO KLUB PAKRAC LIPIK

Odlični rezultati mladih vozača u Slavonskoj ligi i supercrossu u Malinu

16.06.2021. 14:17 | 573 pregleda | Sport

Vozači Moto kluba Pakrac-Lipik imali su vrlo dobar nastup proteklog vikenda na utrci Slavonske lige, te supercross utrci za OPH u Malinu kod Oriovca, saznali smo od Marka Strage, tajnika Moto Kluba Pakrac-Lipik.

Piše:
Tomislav Ević

Na utrci Slavonske lige koja se vozila u subotu nastupilo je 5 vozača MK Pakrac-Lipik. U klasi MX50 i klasi MX65 nastupio je Stefan Lenče koji je izvrsnim vožnjama osvojio 1. mjesto u klasi MX50, te 3. mjesto u MX65, dok je Leo Dvorski u klasi MX50 također izvrsnim vožnjama osvojio 3. mjesto. Noa Polenus i Jure Kos nastupali su u klasi MX85 pri čemu je Noa je zauzeo izvrsno 3. mjesto, a Jure fantastično 2. mjesto ističe Straga. Tomislav Sarka se nakon duge stanke ponovno vratio utrkama i natjecao se u klasi MX3 te je osvojio izvrsno 3. mjesto dok se u klasi veterana natjecao Krunoslav Tonković također osvojivši 3. mjesto.

U nedjelju na supercross utrci za OPH u Malinu boje MK Pakrac-Lipik izvrsno su branili Stefan Lenče u klasi MX50 i klasi MX65, Leo Dvorski u klasi MX50, te Jure Kos u klasi MX85 ističe Straga. Vrućina im je otežavala, ali ih nije spriječila da dođu do izvrsnih rezultata. Leo Dvorski osvojio je izvrsno 3. mjesto u klasi MX 50. Stefan Lenče opet je vozio dvije klase te je ostvario izvrsne rezultate, 1. mjesto u klasi MX50 te 4. Mjesto u klasi MX65. Jure Kos borio se u svojoj MX85 klasi te je ostvario 7. rezultat. Moto klub Pakrac Lipik osvojio je ukupno 2. Mjesto u poretku 9 klubova, sa samo 8 bodova zaostatka za vodećim.

Straga napominje da su se vozile 3 utrke u danu, naravno uz kvalifikacijski trening, te su vozači imali itekako naporan vikend, pogotovo Stefan Lenče koji je nastupima u dvije klase imao dvostruko naporniji nastup.
U nadolazećem periodu raspored utrka je zgusnut, navodi Straga, te da je na redu utrka u Savskom Marofu 20. lipnja te svega dva dana kasnije 22. lipnja u Zaboku.