delfin3
delfin3
Radio Daruvar 2
NOGOMETNI VIKEND

Ovaj vikend i Lipik i Dobrovac i Jovača u gostovanjima

10.09.2021. 13:54 | 331 pregleda | Sport

Ovoga vikenda svi klubovi s područja Grada Lipika idu u gostovanja; Lipik u Veliku, Dobrovac u Kaptol, a Marino Selo u Veliki Pašijan.

Piše:
Compas

NK Lipik 1925 ove će subote 11. rujna ići u gostovanje kod NK Papuk u Veliku gdje će u 18:45 igrati susret 4. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod Požega. Lipik je trenutno 7. na ljestvici s 5 bodova iz 3 utakmice (jedna pobjeda i dva neriješena), dok je Papuk na 9. mjestu s 3 boda (1 pobjeda i dva poraza).

U 1. županijskoj nogometnoj ligi Požeško-slavonske županije HNK Dobrovac će u nedjelju 12. rujna nove bodove pokušati osvojiti u Kaptolu, susret počinje u 16:45. Nakon tri odigrane utakmice u kojima je zabilježio dvije pobjede i jedan poraz, Dobrovac je trenutno 4. na ljestvici, dok je Kaptol mjesto niže s istim učinkom i brojem bodova ali slabijom gol razlikom.

HNK Jovača iz Marinog Sela sljedeće kolo 3. Županijske nogometne lige jug Bjelovarsko bilogorske županije igrat će u Velikom Pašijanu gdje će ih ugostiti NK Junak. Susret je na rasporedu u nedjelju 12. rujna s početkom u 16:30. Jovača je nakon dva odigrana kola na 5. mjestu ljestvice s 3 boda (pobjeda i poraz), dok je NK Junak trenutno bez bodova ali s utakmicom manje na 10. mjestu.