LIPIK test
LIRA okomiti
LIRA vodoravni
GRADSKI PUHAČKI ORKESTAR LIPIK

Puhački orkestar Lipik dobio nova odijela

02.04.2015. 09:31 | 3202 pregleda | Lifestyle

Grad Lipik opremio je Gradski puhački orkestar Lipik s novim odijelima, a kako ona izgledaju uvjerili smo se na službenoj primopredaji održanoj 1. travnja u Multikulturalnom centru Lipik.

Piše:
Marko Barčan

Gradonačelnik Lipika Vinko Kasana, njegov zamjenik Slobodan Katunar, gradski vijećnik Bore Tutić i predsjednik Gradskog puhačkog orkestra Lipik Antun Haramija, nazočni na primopredaji, izrazili su zadovoljstvo njihovim izgledom koji doprinosi reprezentativnosti orkestra, ali i promociji Grada Lipika na njihovim budućim nastupima.

Gradski puhački orkestar Lipik postoji unazad tri godine, a ozbiljan rad praktično traje oko godinu i pol od kako je došla donacija instrumenata iz Neustadt an der Aischa, grada prijatelja Grada Lipika. Naši puhači 23. ožujka 2015. održali su povodom Dana grada Pakraca i prvi samostalni cjelovečernji koncert, a u skoroj budućnosti planira se gostovanje u Donjem Kraljevcu, kao povratni posjet nakon njihovog gostovanja prošle godine u Lipiku i dobre suradnje s tamošnjim orkestrom, te gostovanje u Neustadtu.

Umjetnički voditelj profesor Danijel Rajković rekao nam je kako orkestar broji dvadesetak članova, a poziva zainteresirane da im se priključe. Instrumenata još ima, probe su srijedom u 18 sati u Multikulturalnom centru Lipik, a glazbeno obrazovanje je poželjan, no ne i nužan uvjet.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/