LIRA okomiti
Delfin 2022
LIRA vodoravni
SVJETSKI DAN ZDRAVLJA

Ni loše vrijeme nije pokvarilo ranojutarnju tjelovježbu

07.04.2015. 09:55 | 2524 pregleda | Vijesti

Unatoč lošem vremenu praćenom susnježicom održane su ranojutarnje aktivnosti 7. travnja u organizaciji Palijativnog tima LiPa povodom Svjetskog dana zdravlja.

Piše:
Marko Barčan

Ranojutarnja tjelovježba, šetnja i trčanje na nekoliko lokacija u Pakracu započela je nekoliko minuta prije sedam sati, a završilo se zajedničkom zumbom i zdravim doručkom ispred Srednje škole Pakrac.

Ovu inicijativu pokrenuo je dr. Goran Sarajlić, specijalist obiteljske medicine i predsjednik Palijativnog tima LiPa koji provodi niz aktivnosti povodom Svjetskog dana zdravlja, Dana planete Zemlje (22.4.) te Dana preventive (7.4. – 31.5.)

«Malo iznenađenje i jedna dobronamjerna provokacija za građane Pakraca, za ljude koji idu na posao pospani, poluzatvorenih očiju, odlučili smo malo pokazati drukčiju varijantu, a to je ranojutarnje vježbanje. Uzeli smo lokacije za koje smo pretpostavili da su najvidljivije lokacije, ulazne točke grada gdje smo stacionirali ljude koji vježbaju. Očekivali smo izravni kontakt međutim koliko smo mi ostvarili kontakt s ljudima koji su prolazili autima vidimo da nas baš nisu vidjeli.», izjavio nam je dr. Sarajlić.

Više o aktivnostima LiPa tima pročitajte na plakatu u fotografijama članka.


LIRA ispod članka