Sajam cvijeća 2018 960x150
IZBORI U CRVENOM KRIŽU

Danijela Kiš nova ravnateljica GDCK Pakrac

20.04.2017. 09:34 | 3887 pregleda | Vijesti

Na sjednici Odbora Gradskog društva Crvenog Križa Pakrac koja je održana 19. travnja izabrana je nova ravnateljica Društva Danijela Kiš.

Piše:
Marko Barčan

Ona je, kako smo doznali od dosadašnjeg ravnatelja GDCK Pakrac Danijela Pavlovića bila jedan od četvero kandidata koji su se prijavili na zadnje objavljeni natječaj za ravnatelja. Odbor Društva, koji je sastavljen od devet članova od kojih je sedam bilo prisutno na Sjednici 19. travnja odlučio je kako će nova ravnateljica biti Danijela Kiš koja je dobila četiri glasa naspram Krunoslava Kelemena koji je dobio tri glasa dok preostalih dvoje kandidata nisu dobili niti jednog glasa.

Danijela Kiš po struci je stručna specijalistica ekonomije, a djelatnica je Porezne uprave u Pakracu. Ovime je možemo reći završena višemjesečna trakavica oko izbora novog ravnatelja u GDCK Pakrac, mandat nove ravnateljice trebao bi započeti s 1. svibnjem dok se dosadašnji ravnatelj Danijel Pavlović vraća na mjesto voditelja Dječjeg odmarališta "Cvrčak" na Viru i mladeži GDCK Pakrac.