Mirisi Bozica generalni 2018
Radovi u tijeku

Obilazak lipičkih gradilišta - radovi kod bolnice i u Poljani

09.11.2017. 16:39 | 1885 pregleda | Vijesti

Radove na području Grada Lipika, odnosno u Poljani i kod bolnice u Lipiku, danas su obišli gradonačelnik Lipika Vinko Kasana i Marijan Strganac, direktor gradskog komunalnog poduzeća Lipkom d.o.o.

Piše:
Hrvoje Gjulić

U Poljani se odvijaju radovi na sanaciji stubišta na Društvenom domu, u zgradi u kojoj se, između ostaloga, nalazi pošta te Dječji vrtić. Radove izvode djelatnici gradskog komunalnog poduzeća LIPKOM d.o.o.

U Poljani se radi i kanalizacija. Nastavak je to radova koji traju već neko vrijeme, a koji su zadnjih dana bili usporeni zbog velike količine padalina. Kanalizacija se postavlja u Antunovačkoj ulici, a nakon završetka tog dijela, projekt kanalizacije u Poljani bio bi priveden kraju. Radove izvode djelatnici Vodoprivrede Daruvar.

Kod Bolnice u Lipiku djelatnici tvrtke LIPKOM d.o.o. izvodili su radove u sklopu projekta "Sadnja u krevete". taj projekt se provodi u svrhu pružanja adekvatne njege unutar Bolničkog perivoja, a cilj je osobama s invaliditetom omogućiti terapiju na otvorenom kroz sadnju cvijeća.