Mirisi Bozica generalni 2018
Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Lipik

Otvoren „Cvjetni krevet“ za fizikalnu terapiju na otvorenom

11.11.2017. 13:21 | 1746 pregleda | Vijesti

U subotu, 11. studenoga 2017. godine Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Lipik je održala radionicu hortikultura u neurorehabilitaciji u kojoj se, kroz sadnju cvijeća u tzv. „Cvjetni krevet“, korisnicima lipičke bolnice otvorila mogućnost fizikalne terapije na otvorenom.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Radionici su prisustvovali ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Darko Kelemen, gradonačelnik Lipika Vinko Kasana, predstavnica Medicinskog fakulteta u Osijeku Silva Butković Soldo te Nada Parađiković s Katedre za hortikulturu i agrikulturu Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, zamjenik gradonačelnika Lipika Slobodan Katunar, direktor tvrtke LIPKOM Marijan Strganac te korisnici bolnice uz ostale predstavnike Bolnice Lipik.

Ravnatelj bolnice Darko Kelemen je zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta, od Medicnskog fakulteta u Osijeku kao partnera projekta, Grada Lipika koji je pomogao logistički do tvrtke LIPKOM d.o.o. čiji su djelatnici izvodili radove na postavljanju „Cvjetnog kreveta“.